Γυμνός «καμβάς» διαμαρτυρίας το σώμα των συζύγων Αμερικανών στρατιωτών

Γυμνός «καμβάς» διαμαρτυρίας το σώμα των συζύγων Αμερικανών στρατιωτών

Η οργάνωση «Battling Bare» θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον αγώνα που δίνουν οι σύζυγοι στρατιωτών που επέστρεψαν από τα πολεμικά μέτωπα και υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γυμνός «καμβάς» διαμαρτυρίας το σώμα των συζύγων Αμερικανών στρατιωτών
Με σύνθημα «Πολεμώντας γυμνοί» (Battling Bare), η οργάνωση που ίδρυσε η Αμερικανίδα Άσλεϊ Γουάιζ δίνει το δικό της στίγμα στις αμερικανικές εκλογές, αποτυπώνοντας την εξωτερική πολιτική στο γυναικείο κορμί.

Με τον τρόπο αυτό, η οργάνωση θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον αγώνα που δίνουν οι σύζυγοι στρατιωτών που επέστρεψαν από τα πολεμικά μέτωπα και υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μόλις ολοκληρώθηκε το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο μονομάχων, Ομπάμα - Ρόμνεϊ, η Άσλεϊ, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, ανάρτησαν στο Facebook γυμνές φωτογραφίες τους, καταδεικνύοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι η Αμερική έχει ξεχάσει τις οικογένειες των στρατιωτών που έχουν πολεμήσει σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Δημοσιοποιώντας πρώτη στο Facebook φωτογραφίες, στις οποίες η Άσλεϊ εμφανίζεται με την πλάτη γυμνή και γραμμένα μηνύματα που σχετίζονται με την στήριξη των στρατιώτη συζύγου της, που έχει εκδηλώσει μετα-τραυματικό στρες, ακολούθησαν το παράδειγμά της και πολλές άλλες σύζυγοι.

Συνθήματα όπως «Η αγάπη μου για σένα είναι παντοτινή», «Τραυματίας πολέμου», «Για πάντα δική σου» στολίζουν το γυναικείο κορμί -κυρίως την πλάτη-, με στόχο να αφυπνίσουν τους πολιτικούς και την κοινή γνώμη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές των στρατιωτών που έχουν υπηρετήσει σε πολεμικά μέτωπα.
Κλείσιμο

Η Άσλεϊ στο σπίτι της βιώνει ένα δράμα. Ο σύζυγός της είχε πολεμήσει στο Ιράκ και σήμερα υποφέρει από μετα-τραυματικό στρες. Δεν μπορεί να εργαστεί και πολλές φορές έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Η ίδια τρέχει από γιατρό σε γιατρό, για να σώσει την οικογένειά της...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης