
Άντε καμια βόλτα από τον Άγιο Παντελεήμονα(μεγάλη η χάρις τους)Μήπως και ξελαμπικάρεις.Τελικά βλέπεις μονο αυτά που θέλεις να βλέπεις Μετά από την επίσκεψη στον Άγιο θα τα βλέπεις όλα(κατακάθαρα)
που ειστε ρε απλυτα,αγα,,,τα,αδουλευτα,πυροβολημενα αριστερουλικα τωρα?ποτε ρε γινανε ταξικοι αγωνες εκει στα πιθηκια?στειλτε την κουρτοβικ αφου το πιστευει εκει μπας και δει χαρα στα σκελια της και ησηχασει αυτη και εμεις,αντεεεεεε χαιβανια.
Οι τύποι στο βίντεο ψηφίζουν την αιγυπτιακή χρυσή αυγή... δεν θέλουν ξένους, αλλόθρησκους, και οι γυναίκες μπορούν να τρώνε χέρι και ξύλο όποτε γουστάρουν.
Όσο και να φανεί σκληρό εγώ θα πω αυτό που σκέπτομαι.Η συντριπτική πλειοψηφία των παρανομων μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα είναι άρρενες ηλικίας μεταξύ 20 και 30 χρονων.Φαίνεται λογικό ότι εκτος τα προς το ζέιν αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ικανοποιησουν και κάποιες άλλες φυσιολογικές ανάγκες τους (δεν εννοώ μονο τα της "τουλετας") άρα πως θα "εξυπερετηθουν" όλοι αυτοί οι άνθρωποι?Προτίθονται όλοι αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι δήθεν αριστεροί να τους βοηθήσουν με τις γυναίκες τους αδελφές τους και γενικά προσφέροντας γι αυτή την αποστολή τα θηλυκά μέλη των οικογενειών τους?Νομίζω ότι η ερώτηση είναι βάσιμη.Ιδιαιτερα όταν αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από κοινωνίες που θέλουν την οποιαδήποτε γυναικα να στερείται όχι μονο δικαιωμάτων αλλα και να την βλέπουν ως ιδιοκτησία
Oσοι την παρενόχλησαν , να πάρουν άμεσα ελληνική ιθαγένεια. Για περισσότερες πληφορίες, Alexis Tsipras, Ioanna Kourtovik.
Τι έγινε χαζοχαρούμενοι που μιλούσατε για την αραβική άνοιξη, πιστεύατε ότι τα desert donkeys πραγματικά θα άλλαζαν , πάντα μισαλλόδοξοι αμόρφωτοι και εχθροί κάθε αλλαγής κι όλοι αυτοί που κουβαλιόνται εδώ είναι οικονομικοί λαθρο-μετανάστες και όχι πολίτικοι πρόσφυγες , δεν έχω καμιά υποχρέωσή να τους λύσω εγώ τα προβλήματα τους , ας παλέψει να αλλάξει την μοίρα της χωράς κι όσο για ας τους ανθρωπιστές ας αναλάβετε εσείς το φορτίο της ενσωμάτωσης και της διαβίωσης τους με εθελοντική εργασία εράνους και εισφορές.