Δείτε σε βίντεο τη σεξουαλική παρενόχληση Γαλλίδας δημοσιογράφου

Δείτε σε βίντεο τη σεξουαλική παρενόχληση Γαλλίδας δημοσιογράφου

Η Γαλλίδα Σόνια Ντίντι δέχθηκε άγρια επίθεση από πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του «France 24»

Σισέ: "Δεν τρέξαμε, αλλά παίξαμε έξυπνα..."
Δείτε σε βίντεο τη σεξουαλική παρενόχληση Γαλλίδας δημοσιογράφου
Μετά τη συγκλονιστική υπόθεση βιασμού της ανταποκρίτριας του CBS, Λάρα Λόγκαν η οποία πριν ένα χρόνο περίπου βιάστηκε από ομάδα 200 Αιγυπτίων ενώ προσπαθούσε να καλύψει την εξέγερση στη χώρα και την υπόθεση της Καρολίν Σινζ από το «France3» η οποία έπεσε κι εκείνη θύμα βίας, άλλη μία περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης αναστατώνει τον κόσμο των media.

Η Γαλλίδα Σόνια Ντίντι δέχθηκε άγρια επίθεση από πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του «France 24».

Οι άνδρες, αφού την περικύκλωσαν, άρχισαν να την ακουμπούν σε όλο της το σώμα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, αδιαφορώντας για την κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό.

Κλείσιμο
«Με έπιαναν παντού. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι κάποιος μου άνοιξε τα κουμπιά από το πουκάμισό μου. Απέφυγα τα χειρότερα επειδή φορούσα ζώνη», δήλωσε ταραγμένη η Ντίντι η οποία, χάρη στη βοήθεια του εικονολήπτη, της Ασχάρ Χαλίλ κατόρθωσε να ξεφύγει από τον όχλο.

«Το πλήθος μας είχε περικυκλώσει. Γύρω στους τριάντα άνδρες άπλωναν τα χέρια τους στη Σόνια. Ηταν δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα χέρια που προσπαθούσαν να την προστατεύσουν από εκείνα που της επιτίθεντο», είπε ο Χαλίλ ο οποίος κατέθεσε μήνυση όπως κι η Ντίντι κατά αγνώστων.

Στη συνέχεια όπως περιγράφει ο εικονολήπτης μπήκαν στο αμάξι τους όμως το πλήθος τους ακολούθησε και άρχισε να χτυπά το καπό του αυτοκινήτου.

«Δε νομίζω ότι ήταν προμελετημένη η επίθεση, όμως αισθάνθηκα την οργή αυτών των ανθρώπων, γιατί ό,τι συνέβη έχει επαναληφθεί στο παρελθόν», συμπλήρωσε ο Χαλίλ.

Πράγματι, οι επιθέσεις εναντίον γυναικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αίγυπτο καθώς δεκάδες είναι οι νεαρές Αιγύπτιες που πέφτουν θύματα παρενόχλησης και βιασμών σε κεντρικές οδούς και πλατείες, δείγμα της στροφής σε μια παραδοσιακή ισλαμική ηθική που θέλει τις γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι και τους απαγορεύει να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία άνδρα.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης