Η αλλαγή της Μόνικα Λεβίσνκι

Η αλλαγή της Μόνικα Λεβίσνκι

Η πρώτη φωτογραφία της μαυρομάλλας πρωταγωνίστριας του περίφημου «λεκέ» εθεάθη να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μόνη και με αρκετά κιλά στην πλάτη της...

Η αλλαγή της Μόνικα Λεβίσνκι
Η άλλοτε πέτρα του σκανδάλου στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίσνκι, που είχε ξεμυαλίσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, έχει αλλάξει δραματικά.

Η πρώτη φωτογραφία της μαυρομάλλας πρωταγωνίστριας του περίφημου «λεκέ» εθεάθη να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μόνη και με αρκετά κιλά στην πλάτη της…
Κλείσιμο

 Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ταμπλόιντ, “Daily Mail”, η Μόνικα ζει σήμερα με την μητέρα της και μάλιστα της έχει γίνει πρόταση από εκδοτικό οίκο να βγάλει στη φορά την «ανάρμοστη σχέση» της με τον Μπιλ Κλίντον , με το αζημίωτο βέβαια. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η προσφορά για την συγγραφή ενός βιβλίου με πιπεράτες λεπτομέρειες από την σχέση τους αγγίζει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων . 

Στο βιβλίο αναμένεται να δημοσιευτούν και τα ερωτικά γράμματα που της έστελνε ο Κλίντον στην διάρκεια του παράνομου δεσμού τους.

Αν και η ίδια είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει πολλά παιδιά,  μέχρι σήμερα δεν έχει το ταίρι της. Την ίδια ώρα προσπαθεί να ελέγξει το βάρος της.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης