Κεντρική είδηση στη Huffington Post η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Κεντρική είδηση στη Huffington Post η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα έχουν ετοιμάσει μια “ζεστή” υποδοχή στην Μέρκελ με μια σειρά διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Αποκλιμακώθηκαν οι πιέσεις στον ομόλογα
Κεντρική είδηση στη Huffington Post η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα
Στην κεντρική σελίδα της ιταλικής Huffington Post φιγουράρει θέμα σχετικά με την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά και πρόβλεψη για την αυριανή «καυτή» ημέρα. «Ξεκίνησαν οι συνταξιούχοι με την πορεία τους έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όμως η ημέρα των διαδηλώσεων στην ελληνική πρωτεύουσα θα έχει μεγάλη διάρκεια» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η ιταλική εκδοχή της δημοφιλούς ιστοσελίδας δεν παραλείπει να αναφέρει και τη σημερινή επίθεση με μολότοφ στον τερματικό σταθμό του τραμ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, προβλέποντας με αυτό τον τρόπο την αυριανή «καυτή» ημέρα.

Κλείσιμο
«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα έχουν ετοιμάσει μια “ζεστή” υποδοχή στην Μέρκελ με μια σειρά διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας» συνεχίζει το ρεπορτάζ.

Συγκρίνει μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου με εκείνα της επίσκεψης του Μπιλ Κλίντον το 1999. Γράφει λοιπόν «φρούριο η πόλη για την επίσκεψη Μέρκελ, που θυμίζει την άφιξη του Μπιλ Κλίντον το 1999. Πάνω από 7.000 άνδρες ασφαλείας θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας, ενώ δύο ελικόπτερα της αστυνομίας θα εποπτεύουν από αέρος την κατάσταση και όλοι οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσει θα παραμείνουν κλειστοί».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης