Βρέθηκαν πτώματα κοντά στη Δαμασκό ενώ μαίνονται οι μάχες στο Χαλέπι

Βρέθηκαν πτώματα κοντά στη Δαμασκό ενώ μαίνονται οι μάχες στο Χαλέπι

Βομβαρδισμοί και μάχες σε πολλές συνοικίες στο Χαλέπι - Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα πτώματα που βρέθηκαν κοντά στη συριακή πρωτεύουσα

Βρέθηκαν πτώματα κοντά στη Δαμασκό ενώ μαίνονται οι μάχες στο Χαλέπι
Την ίδια ώρα που οι μάχες ανάμεσα σε αντικαθεστωτικούς και κυβερνητικά στρατεύματα στο Χαλέπι συνεχίζονται, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στα περίχωρα της Δαμασκού βρέθηκαν αρκετά πτώματα, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, αρκετές συνοικίες της πόλης βομβαρδίζονται, με την οργάνωση να λέει ότι «βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται ανάμεσα στις δύο πλευρές στις συνοικίες Σαχούρ, Χανάνου και Μιντάνε στο ανατολικό Χαλέπι ενώ η συνοικία Καλάσα βομβαρδίζεται».

Στη διάρκεια της νύχτας, οι αντάρτες προσπάθησαν να εισέλθουν στην παλιά πόλη, αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα οκτώ να χάσουν τη ζωή τους, μετέδωσε ο ανταποκριτής του Γαλλικού πρακτορείου στην πόλη, επικαλούμενος στρατιωτικές πηγές. Στην περιοχή της Δαμασκού και συγκεκριμένα στην Τζουσίεχ, τα κυβερνητικά στρατεύματα σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τις ζώνες που ελέγχουν οι αντάρτες.

Κλείσιμο
Τέλος, τα κυβερνητικά στρατεύματα βομβαρδίζουν από το πρωί ζώνες της επαρχίας Ιντλίμπ και της πόλης Χομς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης