Η ανύμφευτη “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας δεν λέει να ησυχάσει….

Η ανύμφευτη “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας δεν λέει να ησυχάσει….

Σύμφωνα με το περιοδικό «L’ Express», η δημοσιογράφος του «Paris Match» βρίσκεται σε συνομιλίες με τους διευθυντές του Canal + και του δικτύου D8  για να αναλάβει μια εκπομπή.

Η ανύμφευτη “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας δεν λέει να ησυχάσει….
Την ώρα που ο σύζυγός της και πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, προσπαθεί να ενισχύσει την δημοτικότητά του η οποία έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα λόγω της χωλαίνουσας γαλλικής οικονομίας, η Βαλερί Τριερβιλέρ, η «πέτρα του σκανδάλου» στα Ηλύσια Πεδία που με το δηλητηριώδες τιτίβισμα υπέρ του αντιπάλου της Σεγκολέν Ρουαγιάλ προκάλεσε αναταραχή στην σοσιαλιστική κυβέρνηση, διαπραγματεύεται με την διεύθυνση δύο γαλλικών τηλεοπτικών σταθμών να αναλάβει μια εκπομπή.

Σύμφωνα με το περιοδικό «L’ Express», η δημοσιογράφος του «Paris Match» βρίσκεται σε συνομιλίες με τους διευθυντές του Canal + και του δικτύου D8 .

Η πληροφορία ότι η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας στρέφεται τώρα στην τηλεόραση για να εκπληρώσει τις επαγγελματικές της  φιλοδοξίες, έκανε έξαλλη την σύζυγο του πρώην Γάλλου προέδρου, Μπερναντέτ Σιράκ η οποία σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει την κίνηση της Βαλερί.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση δημοσιογράφου  του RTL αν «η ανάληψη μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο Canal + συνάδει με τον ρόλο της Βαλερί ως «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας, η Μπερναντέτ δήλωσε χαρακτηριστικά : “Όχι, όχι, όχι, σε καμία περίπτωση…» .

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης