Gina Rinehart: Κόψτε τα κοινωνικά επιδόματα για να μην γίνουμε Ελλάδα

Gina Rinehart: Κόψτε τα κοινωνικά επιδόματα για να μην γίνουμε Ελλάδα

Η πλουσιότερη γυναίκα του πλανήτη ζητά από την κυβέρνηση της Αυστραλίας να πετσοκόψει τις παροχές σε φτωχούς και ανέργους και να μειώσει την φορολογία των επιχειρήσεων

Gina Rinehart: Κόψτε τα κοινωνικά επιδόματα για να μην γίνουμε Ελλάδα
Δεν ξέρει τι έχει αλλά ζητάει από την κυβέρνηση της Αυστραλίας να μειώσει τα επιδόματα ανεργίας και τη φορολογία των πλουσίων. Ο λόγος για την πλουσιότερη γυναίκα του πλανήτη και πρώτη στη σχετική λίστα του Forbes Gina Rinehart.
.
H δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας ορυχείων υποστηρίζει ότι οι φτωχοί άνθρωποι είναι φτωχοί επειδή δε δουλεύουν αρκετά, κι επειδή η κυβέρνηση τους εξασφαλίζει με υψηλά επιδόματα ανεργίας.

Η 58χρονη Rinehart σε δηλώσεις της που φιλοξενούνται στο Αυστραλέζικο περιοδικό «Australian Resources» είπε μεταξύ άλλων: «Αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, μην κάθεσαι και παραπονιέσαι. Κάνε κάτι για να βγάλεις κι εσύ λεφτά – μην σπαταλάς χρόνο πίνοντας ή καπνίζοντας ή διασκεδάζοντας, δούλεψε περισσότερο. Δεν υπάρχει μονοπώλιο στους εκατομμυριούχους».

Η ζάμπλουτη Gina μάλιστα έκανε κριτική στην αυστραλιανή κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε «σοσιαλιστική» καθώς υποστηρίζει τους φτωχούς και φορολογεί βαριά τις επιχειρήσεις. Κατά τη γνώμη της, τα επιδόματα ανεργίας πρέπει να μειωθούν, όπως και η φορολογία, «για να μην καταντήσει η Αυστραλία σαν την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης