Φρανσουά Ολάντ - Βαλερί Τριερβελέρ: Διακοπές στη Νότια Γαλλία

Φρανσουά Ολάντ - Βαλερί Τριερβελέρ: Διακοπές στη Νότια Γαλλία

Με ειρωνικά και όχι ιδιαίτερως κολακευτικά σχόλια φιλοξενούν τα περισσότερα έντυπα μέσα της Γαλλίας τις διακοπές του Προέδρου τους, Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ στον Πύργο Μπεργκανσόν, στη Νότια Γαλλία.

Φρανσουά Ολάντ - Βαλερί Τριερβελέρ: Διακοπές στη Νότια Γαλλία
Με ειρωνικά και όχι ιδιαίτερως κολακευτικά σχόλια φιλοξενούν τα περισσότερα έντυπα μέσα της Γαλλίας τις διακοπές του Προέδρου τους, Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ στον Πύργο Μπεργκανσόν, στη Νότια Γαλλία. Οι παπαράτσι κυνηγούν και «λιώνουν» για ένα κλικ του φωτογραφικού τους φακού, στο οποίο θα αποτυπώνονται οι λιτές διακοπές που επέλεξε να κάνει, διακοπές που συγκρίνονται και με τις χλιδάτες του προκατόχου του Νικολά Σαρκοζί.

Ασχολίαστη δεν πέρασε και η σιλουέτα της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας με περιοδικά, όπως το «Paris Match» να γράφουν στο εξώφυλλό τους, αλλά στο εσωτερικό τους να έχουν φωτογραφίες και ρεπορτάζ που μόνο κολακευτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ούτε εκείνη γλυτώνει τη σύγκριση με την τέως Κυρίας Κάρλα Μπρούνι, της οποίας οι αναλογίες δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της Βαλερί.

Με δηλώσεις τύπου «Ταξιδεύω με τρένο για να μην πληρώσουν οι Γάλλοι φορολογούμενοι ακριβές διακοπές για τον Πρόεδρο», ο Πρόεδρος ξεκίνησε πρώτος το «παιχνίδι» με τον τύπο, επιλέγοντας να ταξιδέψει ως τον Πύργο με τρένο, να κάνει δηλώσεις στον σιδηροδρομικό σταθμό και να φωτογραφίζεται σε ταβέρνες στον τόπο διαμονής. Η απάντηση του περιοδικού «Paris Match» σχολιάζει τον «απλό» Πρόεδρο της χώρας τους με τίτλο «Κανονικός, μέχρι το μαγιό του» και η ειρωνεία είναι εμφανής.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης