Ρωσία: "Δεν εξετάζεται πιθανότητα ασύλου στον Άσαντ"

Ρωσία: "Δεν εξετάζεται πιθανότητα ασύλου στον Άσαντ"

Η Ρωσία δεν έχει κάνει καμία συμφωνία για να παραχωρήσει άσυλο στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-'Ασαντ και "ούτε καν σκέφτεται" μια τέτοια πιθανότητα, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Ρωσία: "Δεν εξετάζεται πιθανότητα ασύλου στον Άσαντ"
Η Ρωσία δεν έχει κάνει καμία συμφωνία για να παραχωρήσει άσυλο στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-'Ασαντ και "ούτε καν σκέφτεται" μια τέτοια πιθανότητα, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, κ. Σεργκέι Λαβρόφ.

"Το έχουμε πει δημοσίως, περισσότερες από μία φορές, ότι ούτε καν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο", είπε ο Λαβρόφ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν αληθεύουν οι πληρορφορίες των ρωσικών μέσων ενημέρωσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παράσχει άσυλο στον Σύρο πρόεδρο.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν την ώρα που ο συριακός στρατός έχει εξαπολύσει μεγάλη επιχείρηση για να ανακτήσει τον έλεγχο του Χαλεπιού από τις δυνάμεις των ανταρτών. Σύμφωνα με έναν ακτιβιστή από το Χαλέπι, τον Μπάσαμ αλ-Χάλαμπι, στην πόλη έχουν φτάσει ειδικές δυνάμεις του συριακού στρατού που υποστηρίζονται από άρματα μάχης, πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης