Μπαρόζο: Κοινός στόχος με Ολάντ η επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας

Μπαρόζο: Κοινός στόχος με Ολάντ η επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας

Συγχαίροντας το νέο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έκανε λόγο για το στόχο που τους ενώνει, και που είναι η επανεκκίνηση και αναθέρμανση της ευρωπαϊκής οικονομίας

Μπαρόζο: Κοινός στόχος με Ολάντ η επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας
Συγχαίροντας το νέο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έκανε λόγο για το στόχο που τους ενώνει, και που είναι η επανεκκίνηση και αναθέρμανση της ευρωπαϊκής οικονομίας.

«Και προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συγχαίρω το Φρανσουά Ολάντ γι' αυτή του τη σημαντική νίκη. Γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στις πεποιθήσεις και στην προσωπική του αφοσίωση στο στόχο της προαγωγής της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», σημείωσε ο Μπαρόζο, και συμπλήρωσε πως «είναι πεντακάθαρο ότι έχουμε ταύτιση σε κάτι βασικό: στο στόχο μας για την επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας ώστε να πετύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη. Πρέπει να κάνουμε αυτές τις προσδοκίες πράξη», κατέληξε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Θερμή συνομιλία είχε εξάλλου ο Φρανσουά Ολάντ και με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, που τον συνεχάρη θερμά για την εκλογή του.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης