Τομά Ολάντ: Ο νέος καρδιοκατακτητής της Γαλλίας!

Τομά Ολάντ: Ο νέος καρδιοκατακτητής της Γαλλίας!

Ο γιος του νέου Γάλλου προέδρου έχει κερδίσει τις καρδιές των Γαλλίδων οι οποίες τον έχουν ερωτευθεί αφήνοντας στο περιθώριο τον γιο του Νικολά Σαρκοζί, Ζαν

Τομά Ολάντ: Ο νέος καρδιοκατακτητής της Γαλλίας!
Μπορεί οι σοσιαλιστές στη Γαλλία να πανηγυρίζουν για την νίκη του Φρανσουά Ολάντ που σπάει την πολυετή κυριαρχία της Δεξιάς στην προεδρία, όμως ο νικητής αυτών των εκλογών είναι άλλος… Ο γιος του Τομά Ολάντ φαίνεται πως έχει κερδίσει τις καρδιές των Γαλλίδων οι οποίες τον έχουν ερωτευθεί αφήνοντας στο περιθώριο τον γιο του Νικολά Σαρκοζί, Ζαν.

Ο 28χρονος δικηγόρος Τομά ο οποίος πανηγύριζε με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια την καθαρή νίκη του πατέρα του, έχει κατορθώσει με το χαμηλό προφίλ του να γοητεύσει τις νεαρές σοσιαλίστριες που βλέπουν σε εκείνον έναν νέο εργατικό άνθρωπο που απέχει από τα σκάνδαλα του υιού Σαρκοζί.

Γεννημένος από τον γάμο του Φρανσουά Ολάντ με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ και μεγαλύτερος τεσσάρων αδελφών, με σπουδές Νομικής στη Σορβόννη ασχολήθηκε ενεργά με την προεκλογική καμπάνια της μητέρας του το 2007 αλλά και αυτή του πατέρα του, καθώς επιμελήθηκε της ηλεκτρονικής εκστρατείας του.

Κλείσιμο
Αυτό όμως που κέρδισε τους ψηφοφόρους του πατέρα του δεν ήταν μόνο η ένθερμη υποστήριξη του στο κόμμα, αλλά η χαμηλών τόνων παρουσία του. Με ατημέλητα μαλλιά, γυαλιά μυωπίας, τζιν, απλό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, ο ντροπαλός κι ευγενικός Τομά καμία σχέση δεν έχει με τον «μπλινγκ-μπλινγκ» Ζαν που δοκίμασε τις ικανότητές του ως δημοτικός σύμβουλος στο αριστοκρατικό προάστιο Νεϊγί, αλλά ούτε με τον έτερο υιό Πιερ ο οποίος αφού πέρασε από το μόντελινγκ δοκιμάστηκε και ως ντι-τζέι!

Ο Τομά αντιθέτως, αναδεικνύεται ως σοβαρός νέος που αγωνιά για το πολιτικό μέλλον της Γαλλίας και αφοσιώνεται στους γονείς του και την προσπάθειά τους στην πολιτική σκηνή της χώρας. Την ίδια ώρα βέβαια πρωταγωνιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες του Twitter να τον αποκαλούν «ο νέος Ζαν Σαρκοζί» κι άλλους χαριτολογώντας να τον χαρακτηρίζουν «η νέα Κάρλα Μπρούνι»!




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης