Νέες αιματηρές εκρήξεις στη Συρία

Νέες αιματηρές εκρήξεις στη Συρία

Άλλη μία έκρηξη, η τρίτη κατά σειρά, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας

Νέες αιματηρές εκρήξεις στη Συρία
Άλλη μία έκρηξη, η τρίτη κατά σειρά, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι, στη συνοικία όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το πρωί, σε δύο επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας στην πόλη αυτή, στη βορειοδυτική Συρία, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 20 άνθρωποι, κατά το Παρατηρητήριο. Η κρατική τηλεόραση έκανε λόγο για εννέα νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες. Οι επιθέσεις σημειώθηκαν κοντά στο ξενοδοχείο Κάρλτον, όπου διαμένουν οι παρατηρητές του ΟΗΕ.
Κλείσιμο

Στόχοι επίθεσης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς την Δευτέρα έγιναν επίσης η έδρα της Κεντρικής Τράπεζας της Συρίας στη Δαμασκό και μια αστυνομική περίπολος, έξω από νοσοκομείο της συριακής πρωτεύουσας, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την τηλεόραση, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν μια "ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση" εξαπέλυσε επίθεση εναντίον τους έξω από το νοσοκομείο Ιμπν Νάφις, στη συνοικία Ρουκνεντίν.

Η επίθεση εναντίον της Κεντρικής Τράπεζας έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες από τρεις ενόπλους που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο. Η τηλεόραση έδειξε εικόνες από το κτίριο, που βρίσκεται στην πλατεία Σαμπάα Μπαχράτ, στο κέντρο της πόλης. Σε μία από τις κολόνες της πρόσοψης ήταν εμφανή τα σημάδια της επίθεσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης