"Κρίσιμες οι εκλογές της 6ης Μαΐου στην Σερβία"

"Κρίσιμες οι εκλογές της 6ης Μαΐου στην Σερβία"

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα καθορίσουν το μέλλον της Σερβίας και των πολιτών της σύμφωνα με τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος

"Κρίσιμες οι εκλογές της 6ης Μαΐου στην Σερβία"
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα καθορίσουν το μέλλον της Σερβίας και των πολιτών της σύμφωνα με τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος (DS) για τη σερβική προεδρία, Μπόρις Τάντιτς, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του στη Νις.

«Οι εκλογές που έρχονται είναι πολύ σημαντικές, επειδή, αναμφίβολα, η Σερβία θα αλλάξει μετά την 6η Μαΐου, αλλά το ερώτημα είναι, αν η αλλαγή θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο» υπογράμμισε ο κ. Τάντιτς.
Κλείσιμο

«Σήμερα, η Σερβία θα πρέπει στις εκλογές να αποφασίσει για σημαντικά ζητήματα, όπως το μέλλον της, οι φόροι, οι πολιτικές μεταρρυθμίσεις, η εγκαθίδρυση ενός κράτος δικαίου, η αύξηση των γεννήσεων. Αυτά τα ζητήματα επηρεάζουν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Έχουμε επιλύσει τις εσωτερικές μας διαφορές. Υπάρχουν ακόμη ορισμένα μεμονωμένα άτομα, που απειλούν με βία, αλλά όχι σ’ ένα ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Η Σερβία έχει κερδίσει το σεβασμό στην περιοχή, συνεργάζεται με όλους και οι πολίτες της μπορούν, υπερήφανα, να ταξιδεύουν ανά τον πλανήτη» πρόσθεσε.

Ο κ. Τάντιτς τόνισε ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου αποτελούν αποφασιστική στιγμή στην ιστορία της Σερβίας, καθώς είναι κρίσιμης σημασίας για το πώς θα είναι η χώρα το 2012, το 2014 ή το 2020.

«Οι εκλογές θα καθορίσουν τον χαρακτήρα της χώρας μας, αν δηλαδή θα ζήσουμε ελεύθερα, με υπερηφάνεια ή σε μια χώρα με βάρη και κάτω από μεγάλη πίεση.
Στόχος μας είναι μια καλύτερη ζωή, ειρήνη, σταθερότητα και ασφάλεια για όλους τους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του DS και ανακοίνωσε πως βασική προτεραιότητά του, εφόσον εκλεγεί, θα είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης