Εξιτήριο από το νοσοκομείο στον πρωθυπουργό Ερντογάν

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στον πρωθυπουργό Ερντογάν

Ο Ερντογάν θα αναρρώσει μερικές ημέρες στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη πριν επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του και στο γραφείο του στην Άγκυρα...

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στον πρωθυπουργό Ερντογάν
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε εξιτήριο αργά, χθες Κυριακή, από κλινική της Κωνσταντινούπολης όπου υποβλήθηκε την Παρασκευή για δεύτερη φορά σε εγχείρηση στο έντερο, ανακοίνωσαν οι γιατροί του.

Ο Ερντογάν θα αναρρώσει μερικές ημέρες στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη πριν επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του και στο γραφείο του στην Άγκυρα.

Ο 57χρονος πρωθυπουργός υποβλήθηκε στο «δεύτερο και τελευταίο μέρος της εγχείρησης στο εντερικό σύστημα που άρχισε στις 26 Νοεμβρίου», είχε ανακοινώσει το Σάββατο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι η δεύτερη επέμβαση που διήρκεσε 30 λεπτά «ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη» και «ολοκληρώνει τη θεραπεία» .

Η μακρά περίοδος ανάρρωσης μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου που ακολούθησε την πρώτη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Ερντογάν προκάλεσε ανησυχίες στους Τούρκους για την κατάσταση της υγείας του.

Τον περασμένο μήνα ο πρωθυπουργός είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι δεν πάσχει από καρκίνο και ότι οι χειρουργοί αφαίρεσαν πολύποδες από το έντερό του.

Ο Ερντογάν ηγείται του κυβερνώντος από το 2002 Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης