Όταν Κάμερον και Σαρκοζί δεν αντάλλαξαν ματιά!

Όταν Κάμερον και Σαρκοζί δεν αντάλλαξαν ματιά!

O Γάλλος πρόεδρος ήταν τόσο οργισμένος με το βέτο του Ντέιβιντ Κάμερον που δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του… ούτε on camera!

Όταν Κάμερον και Σαρκοζί δεν αντάλλαξαν ματιά!
Η άρνηση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, να δεχθεί το γαλλογερμανικό σχέδιο για τροποποίηση των Συνθηκών, άφησε τη Βρετανία εκτός συμφωνίας και προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Νικολά Σαρκοζί.

Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν τόσο οργισμένος με το βέτο του Κάμερον που δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του… ούτε on camera!

Ύστερα από ολονύχτιες διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες, ο Ντέιβιντ Κάμερον βρέθηκε στον δρόμο του Νικολά Σαρκοζί, στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής.

Κλείσιμο
Φαίνεται όμως πως ο «θυμός» του Νικολά δεν είχε ακόμα ξεθυμάνει για αυτό, όχι μόνο δεν έδωσε το χέρι του στον Βρετανό πρωθυπουργό, αλλά του γύρισε την πλάτη και στράφηκε προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, τον οποίο χαιρέτησε με μια θερμή χειραψία.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται καθαρά πως τόσο ο Κάμερον όσο και Σαρκοζί, προσπαθούν να αγνοήσουν ο ένας τον άλλον, γιατί η αλήθεια είναι πως ούτε ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανίζεται πρόθυμος να χαιρετήσει τον Γάλλο ομόλογό του.

Ενδεικτικές της «εκρηκτικής» κατάστασης είναι οι δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Σαρκοζί και στις οποίες χαρακτηρίζει απαράδεκτους τους όρους που τέθηκαν από την Βρετανία για την αλλαγή των συνθηκών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης