Στο Ομάν την επόμενη εβδομάδα ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Συνομιλίες τεχνικού επιπέδου μεταξύ ειδικών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη
Το Ιράν και οι ΗΠΑ, που είχαν σήμερα στη Ρώμη συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, θα συνεχίσουν τις συζητήσεις την 26η Απριλίου στο Ομάν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας.
«Θα συναντηθούμε το επόμενο Σάββατο στο Ομάν» δήλωσε στην κρατική τηλεόραση του Ιράν ο Αμπάς Αραγτσί, διευκρινίζοντας πως «συνομιλίες τεχνικού επιπέδου μεταξύ ειδικών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη».
Το σουλτανάτο του Ομάν έχει αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.
Νωρίτερα, ιρανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν πως οι συνομιλίες μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσινγκτον διεξήχθησαν σε μια «εποικοδομητική ατμόσφαιρα».
«Η ατμόσφαιρα των συνομιλιών ήταν εποικοδομητική», ανέφερε μία ανταποκρίτρια της ιρανικής τηλεόρασης, προσθέτοντας πως νέες διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να διεξαχθούν «εντός των επόμενων ημερών».
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim κάνει επίσης λόγο για μια «εποικοδομητική ατμόσφαιρα».
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP