«Έχουμε πολλά να πούμε», είπε ο Κάρολος οδηγώντας τον Κάρνεϊ στις θέσεις του για την κατ’ιδίαν συνάντηση για 30 λεπτά.
Ήταν μια συνάντηση στήριξης με συμβολική σημασία εν μέσω των απειλών του Τραμπ για προσάρτηση του Καναδά.
Όπως σημειώνει το BBC, ο Κάρολος έστειλε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στήριξης προς τον καλεσμένο του με την επιλογή της γραβάτας του. Επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη, στα χρώματα της σημαίας του Καναδά.
Δεν ήταν το πρώτο δείγμα τις τελευταίες ημέρες. Χαρακτηριστική ως προς αυτό ήταν η επιλογή του Καρόλου να στείλει μήνυμα για την 60ή επέτειο καθιέρωσης της καναδέζικης σημαίας και την «περήφανη χώρα της», μια επέτειος που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητη. Σε άλλη ευκαιρία, σε τελετή δενδροφύτευσης στο Μπάκιγχαμ, επέλεξε να φυτέψει ένα σφενδάμι, το φύλλο του οποίου κοσμεί την καναδική σημαία.
Ο βασιλιάς Κάρολος, προσθέτει το βρετανικό δίκτυο, πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στον Καναδά χωρίς να διαταράξει τη σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με τον Τραμπ και τις ΗΠΑ.
Κλείσιμο
Ο Κάρολος σχεδίαζε μάλιστα να επισκεφτεί τον Καναδά μέσα στο 2024, επίσκεψη που ακύρωσε λόγω των θεραπειών που έκανε για τον καρκίνο στον προστάτη με τον οποίο είχε διαγνωστεί. Πιθανόν, όμως να ταξιδέψει προς το τέλος του έτους, μετά τις βουλευτικές εκλογές στον Καναδά.
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.