«Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια εξαιρετικά κυριαρχική μορφή πολιτικής, μέσω του δολαρίου, μέσω της βιομηχανικής τους πολιτικής, μέσω του γεγονότος ότι μπορούν να αιχμαλωτίσουν τις παγκόσμιες επενδύσεις και την παγκόσμια έρευνα» δήλωσε ο Μπαϊρού στη διάρκεια ομιλίας του για το Νέο Έτος στην πόλη Πο.
«Και αν δεν κάνουμε τίποτα, η μοίρα μας είναι πολύ απλή, θα μας κυριαρχήσουν. Θα συντριβούμε. Θα περιθωριοποιηθούμε» σημείωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός.
«Και ο τρόπος που θα αντιδράσουμε, αυτό είναι απόφαση που εναπόκειται μόνον στον γαλλικό λαό και στην Ευρώπη, διότι σαφώς, χωρίς την Ευρώπη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» πρόσθεσε ο Μπαϊρού.
Επεκτείνει την καινοτομία «Smart Tunnel» σε τέσσερις νέες σήραγγες συμβάλλοντας στη μείωση των βλαβών στον εξαερισμό, την πυρόσβεση και τα ηλεκτρικά συστήματα εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη διάρκειας ζωής του εξοπλισμού