Εξακολουθεί το μυστήριο γύρω από τον «σύγχρονο Μόγλη»

Εξακολουθεί το μυστήριο γύρω από τον «σύγχρονο Μόγλη»

Εμφανίστηκε ξαφνικά στην καρδιά του Βερολίνου πριν από λίγες μέρες κρατώντας μόνο ένα μικρό σακίδιο και ένα sleeping bag. Μιλώντας άπταιστα Αγγλικά και μερικές μόνο λέξεις...

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία ομολόγου 1,6 δισ. ευρώ την Τρίτη
Εξακολουθεί το μυστήριο γύρω από τον «σύγχρονο Μόγλη»
Εμφανίστηκε ξαφνικά στην καρδιά του Βερολίνου πριν από λίγες μέρες κρατώντας μόνο ένα μικρό σακίδιο και ένα sleeping bag. Μιλώντας άπταιστα Αγγλικά και μερικές μόνο λέξεις στα Γερμανικά, δήλωσε στις αρχές του Βερολίνου πως ονομάζεται «Ρέι» και πως ζούσε επί πέντε χρόνια στα δάση μαζί με τον πατέρα του «Ράιαν». Συνέλεγαν την τροφή τους κυνηγώντας άγρια ζώα και διέμεναν σε πρόχειρα καταλύματα.

Σύμφωνα με τον νεαρό, πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο πατέρας του σκοτώθηκε, πέφτοντας από έναν γκρεμό και ακλουθώντας τη συμβουλή του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, χρησιμοποίησε την πυξίδα του και περπατώντας επί 15 μέρες κατάφερε τελικά να φθάσει στο Βερολίνο!

Από την πρώτη στιγμή η γερμανική αστυνομία και οι βρετανικές προξενικές αρχές προσπαθούν να μάθουν κάτι περισσότερο για τον νεαρό, ηλικίας περίπου 17 χρόνων, που υποστηρίζει πως ζούσε σαν αγρίμι από 12 περίπου ετών. Σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και τις αστυνομικές αρχές της Τσεχίας και της Αυστρίας, η γερμανική αστυνομία προσπαθεί να μάθει κάτι περισσότερο για τον «σύγχρονο Μόγλη», καθώς ακολουθώντας τις περιγραφές του υπολογίζουν πως ενδέχεται να πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής του είτε στο εθνικό πάρκο του Βόγκτλαντ, είτε στο Βαυαρικό Δάσος που εκτείνονται και τα δύο μέσα σε τσεχικό έδαφος.

Κλείσιμο
Ο νεαρός ύψους περίπου 1,80 μ, έχει ξανθιά μαλλιά και γαλανά μάτια και φαίνεται πως η μητρική του γλώσσα είναι τα Αγγλικά. Ήδη ειδικοί γλωσσολόγοι προσπαθούν να εντοπίσουν την ιδιαίτερη πατρίδα του μελετώντας την προφορά που χρησιμοποιεί όταν μιλάει, ενώ έχει περάσει και από ψυχιατρικούς και ιατρικούς ελέγχους οι οποίοι έδειξαν πως ο νεαρός είναι σε άριστη φυσική κατάσταση.

Παράλληλα η αστυνομία ερευνά και στους καταλόγους αγνοούμενων ανηλίκων και έχει αποστείλει δείγμα DNA και φωτογραφίες του «Ρέι» στην Ιντερπόλ και σε άλλες ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές., χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης