«Ηταν ένα ηθικό λάθος... η καμαριέρα»

«Ηταν ένα ηθικό λάθος... η καμαριέρα»

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ αποκάλυψε πως ήρθε σε ερωτική επαφή με την καμαριέρα ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε βία ή εξαναγκασμός

«Ηταν ένα ηθικό λάθος... η καμαριέρα»
«Ηθικό λάθος αδυναμία» χαρακτήρισε ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ ό,τι συνέβη με την περίφημη καμαριέρα στη σουίτα του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη.

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1 το βράδυ της Κυριακής, ο Ντομινίκ Στρος-Καν αποκάλυψε πως ήρθε σε ερωτική επαφή με την καμαριέρα ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως δεν υπήρξε βία, εξαναγκασμός ή επίθεση, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «ένα λάθος».

«Ήταν λάθος για τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου και για τους Γάλλους πολίτες που είχαν εναποθέσει τις ελπίδες του για αλλαγή σε εμένα», είπε ο Στρος- Καν υποστηρίζοντας ότι η καμαριέρα είπε ψέματα.

Στη πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από τις 14 Μαΐου, όταν και συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό της καμαρίερας Nafissatou Diallo, ο Στρος-Καν είπε ότι θα μετανιώνει για πάντα για την πράξη του.

Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε «φαντασιοπληξίες» τις κατηγορίες της Γαλλίδας δημοσιογράφου Tristane Banon για απόπειρα βιασμού.
Κλείσιμο

Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες κατά του Στρος-Καν αποσύρθηκαν τον περασμένο Αύγουστο,ωστόσο, εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στα αστικά δικαστήρια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης