Έφηβος «Μόγλης» στα γερμανικά δάση!

Έφηβος «Μόγλης» στα γερμανικά δάση!

Οι βρετανικές προξενικές αρχές στο Βερολίνο και η γερμανική αστυνομία προσπαθούν να βγάλουν άκρη με έναν μυστηριώδη αγγλόφωνο έφηβο, ο οποίος ισχυρίζεται πως ζούσε στα γερμανικά δάση...

Έφηβος «Μόγλης» στα γερμανικά δάση!
Οι βρετανικές προξενικές αρχές στο Βερολίνο και η γερμανική αστυνομία προσπαθούν να βγάλουν άκρη με έναν μυστηριώδη αγγλόφωνο έφηβο, ο οποίος ισχυρίζεται πως ζούσε στα γερμανικά δάση εδώ και πέντε χρόνια!  Ο έφηβος, που μιλάει άπταιστα Αγγλικά και γνωρίζει μόνο το μικρό του όνομα, δήλωσε στις αρχές πως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την πυξίδα του για να φθάσει στο Βερολίνο, έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του πριν από δύο εβδομάδες.  

Ο νεαρός που συστήθηκε ως Ρέι, ηλικίας περίπου 17 χρόνων, δήλωσε στις αρχές πως ζούσε στο δάσος με τον  πατέρα του Ράιαν, εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, κυνηγώντας για να βρούνε τροφή και διαμένοντας σε πρόχειρα καταλύματα. Μόλις ο πατέρας του πέθανε, ο νεαρός ισχυρίζεται πως τον έθαψε στο δάσος και περπάτησε για δύο περίπου εβδομάδες μέχρι να φθάσει στο Βερολίνο.

Η εθνικότητά του δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί και οι αρχές συνεργάζονται με την Ιντερπόλ, προκειμένου να συλλέξουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης