Πάλι αποκοιμήθηκε ο ΥΠΕΞ της Τσεχίας

Πάλι αποκοιμήθηκε ο ΥΠΕΞ της Τσεχίας

Ο Σβάρτσενμπεργκ λέγεται ότι κοιμήθηκε επί τουλάχιστον μισή ώρα κατά τη διάρκεια συνόδου στο Βελιγράδι.

Πάλι αποκοιμήθηκε ο ΥΠΕΞ της Τσεχίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τσεχίας, Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ, γνωστός για την... υπνηλία που τον πιάνει κατά τις επίσημες συσκέψεις, φέρεται να κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου με αντικείμενο την ασφάλεια στα Βαλκάνια.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσαν τσεχικά και σλοβακικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τη σερβική εφημερίδα Κουρίρ, η οποία χαρακτήρισε "σκάνδαλο" τον... υπνάκο του υπουργού.

Ο Σβάρτσενμπεργκ λέγεται ότι κοιμήθηκε επί τουλάχιστον μισή ώρα κατά τη διάρκεια της συνόδου αυτής που έγινε στο Βελιγράδι.

Κλείσιμο

Η τσεχική εφημερίδα MF σημείωσε ότι ο υπουργός συχνά κοιμάται κατά τις συνεδριάσεις της Βουλής αλλά και σε άλλες περιπτώσεις και μάλιστα δεν το κρύβει. "Αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην αίθουσα και μειώνεται το οξυγόνο και επιπλέον τα δυνατά φώτα με αναγκάζουν να κλείσω τα μάτια μου, τότε δεν μπορώ ν' αντισταθώ" στον ύπνο, φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ο Σβάρτσενμπεργκ στην εφημερίδα.

"Προσέχω πάντως να μη χάσω τίποτα σημαντικό. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, μερικές φορές χάνω τη γενική εικόνα", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης