Δεν έχουν τέλος οι ατασθαλίες του Καβαλιέρε!

Δεν έχουν τέλος οι ατασθαλίες του Καβαλιέρε!

Ηχητικά ντοκουμέντα που βρίσκονται στα χέρια των ερευνητών που εξετάζουν την υπόθεση γύρω από την «προέλευση» των κοριτσιών που στόλιζαν τα πάρτι του Σίλβιο

Δεν έχουν τέλος οι ατασθαλίες του Καβαλιέρε!
Ηχητικά ντοκουμέντα που βρίσκονται στα χέρια των ερευνητών που εξετάζουν την υπόθεση γύρω από την «προέλευση» των κοριτσιών που στόλιζαν τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην έπαυλή του στη Ρώμη, απειλούν να τον στείλουν στο γραφείο του Εισαγγελέα, καθώς αποκαλύπτουν πληθώρα συνομιλιών με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι σε μια από τις ηχογραφημένες κασέτες ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφέρεται στο όνομα της  Άνγκελα Μέρκελ με απερίγραπτα άσεμνους χαρακτηρισμούς, έχουν ήδη πυροδοτήσει φόβους για ρήξη στη σχέση των δυο πολιτικών, το οποίο θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον της χώρας.

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει επίσης οι ισχυρισμοί ότι ο Καβαλιέρε είχε υποκύψει στον εκβιασμό του «μεσάζοντα» που του έφερνε τα κορίτσια και της συζύγου του οι οποίοι συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα, με το χρηματικό ποσό που τους έδωσε να υπολογίζεται στα 500.000 ευρώ. Σε κατάθεσή του ο Μπερλουσκόνι ισχυρίστηκε ότι τους έδινε εθελοντικά χρήματα καθώς ήξερε ότι βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι αρχές ωστόσο έχουν άλλη άποψη και υποστηρίζουν ότι τα χρήματα αυτά ήταν η αμοιβή του ζευγαριού για να μην αντικρούσει τους επίμονους ισχυρισμούς του Μπερλουσκόνι ότι δεν είχε ιδέα πως τα κορίτσια ήταν «επαγγελματίες». Τέλος υπάρχει ηχογραφημένη και η κατάθεση μιας αυτόπτου μάρτυρος ότι ένα από τα κορίτσια τα οποία σε κάποιο πάρτι ήταν ντυμένα καλόγριες και έκαναν striptease χορεύοντας γύρω από ένα στύλο ήταν πλέον μέλος της τοπικού κοινοβουλίου της περιφέρειας της Λομβαρδίας.

Τοπικοί παράγοντες έσπευσαν να διαψεύσουν τις κατηγορίες ως «κακόβουλες αυτές φήμες» κάτι που μάλλον δεν κατάφεραν αφού λίγες μέρες αργότερα η εν λόγω κυρία φωτογραφήθηκε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Μιλάνου φορώντας ένα μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Είμαι ακόμα καλύτερη χωρίς το T-Shirt». Σίγουρα ο Σίλβιο μπορεί να το επιβεβαιώσει.    


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης