ΗΠΑ: Όποιος διαμαρτυρηθεί βίαια θα λογοδοτήσει, λέει ο δήμαρχος Νέας Υόρκης

ΗΠΑ: Όποιος διαμαρτυρηθεί βίαια θα λογοδοτήσει, λέει ο δήμαρχος Νέας Υόρκης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι να ακουστεί η ετυμηγορία για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ όσον αφορά στην υπόθεση «εξαγοράς της σιωπής» της Στόρμι Ντάνιελς

eric-adams
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι όποιος διαμαρτυρηθεί βίαια στην πόλη κατά τη διάρκεια της ιστορικής απαγγελίας κατηγοριών του Ντόναλντ Τραμπ θα «συλληφθεί και θα λογοδοτήσει, όποιος και αν είναι».

«Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιοι ταραξίες που σκέφτονται να έρθουν στην πόλη μας αύριο, το μήνυμά μας είναι σαφές, είναι απλό: “ελέγξτε τον εαυτό σας”», δήλωσε ο δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου πριν από την εμφάνιση του Τραμπ στο δικαστήριο την Τρίτη.



Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναχώρησε από το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για τη Νέα Υόρκη πριν από την αναμενόμενη δίκη του την Τρίτη σε δικαστήριο του Μανχάταν.



Ο Τραμπ κατηγορείται ότι επιχείρησε να εξαγοράσει με 130.000 δολάρια τη σιωπή της ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς για να μην αναφερθεί πριν από τις εκλογές του 2016 στη σύντομη σχέση που είχαν παλαιότερα.

Είναι η πρώτη φορά που πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρεθεί σε δικαστήριο για να του απαγγελθούν κατηγορίες για αδικήματα, κάποια από τα οποία είναι σοβαρά.

Κλείσιμο
Ο Τραμπ, αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης γύρω στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα), σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει τα σχέδιά του και θα μείνει στον πύργο Τραμπ απόψε.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είχαν ξαναδέσει τον λαιμό του με πετονιά» - Μιλούν τώρα οι συμμαθητές του 15χρονου στο Αρσάκειο

Νέα Σμύρνη: Καρέ-καρέ η δράση των Κολομβιανών «ποντικών» της τράπεζας - Δείτε βίντεο

Χαλκιδική: «Mε όσα λέει την βιάζει για ακόμη μία φορά» - Ξεσπά ο πατέρας της 16χρονης κατά του «ξανθού μάγου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης