Ομάδα κολυμβητών στη Χαβάη εθεάθη να παρενοχλεί μερικά δελφίνια που κολυμπούσαν κοντά στις ακτές, ένα περιστατικό που προβλημάτισε τις αρχές.
Η κολύμβηση κοντά στα δελφίνια είναι δημοφιλής δραστηριότητα για τους τουρίστες. Αν και απαγορεύεται η προσέγγιση περίπου στα 50 μέτρα από τα θηλαστικά για κολυμβητές και ανθρώπους σε πλεούμενα.
Βίντεο από drone έδειξε, ωστόσο, ότι 33 κολυμβητές την Κυριακή βρέθηκαν πολύ κοντά στα δελφίνια, που πάντως προσπαθούσαν να τους αποφύγουν.
Οι κολυμβητές καταδίωκαν, κύκλωναν και παρενοχλούσαν τα δελφίνια, λένε οι τοπικές αρχές.
Κλείσιμο
Η νομοθεσία, αναφέρει το BBC, πέρασε το 2021 για την προστασία των δελφινιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν ξεκουράζονται, ώστε να αναζητούν την τροφή τους τη νύχτα.
To περιβάλλον, η αειφορία και η βιωσιμότητα αποτελούν για τη Lidl Ελλάς διαχρονικές προτεραιότητες και απαρέγκλιτη στρατηγική που συνοδεύει σταθερά την πορεία της, όλα αυτά τα 24 χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας.
Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι της εταιρείας Βίκος είναι ένας ακόμη λόγος για να προτιμήσεις τα απολαυστικά αναψυκτικά της, σβήνοντας τη δίψα σου, αλλά και ταυτόχρονα γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της βιωσιμότητας.