ΗΠΑ: Η στιγμή που ο φονικός ανεμοστρόβιλος διαλύει σχολείο στο Μισισίπι - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο φονικός ανεμοστρόβιλος διαλύει σχολείο στο Μισισίπι - Δείτε βίντεο

Τραγικές ιστορίες γύρω από τους 26 νεκρούς από το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου

misisipi-sxoleio
Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή που ο ανεμοστρόβιλος ο οποίος σκόρπισε την καταστροφή και τον θάνατο στο Μισίσιπι, χτυπάει σχολείο.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί περίπου στις 11 το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) φαίνεται το κτήριο να ταρακουνιέται συθέμελα ενώ οι ριπές ανέμου σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Tornado rips through Mississippi high school


Την ίδια ώρα τραγικές είναι οι ιστορίες ορισμένων εκ των 26 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου.

Ο Λόνι και η Μελίσα Πιρς έχασαν τη ζωή τους όταν ο ανεμοστρόβιλος έστειλε στο σπίτι τους ένα φορτηγό στην πόλη Ρόλινγκ Φορκ που έχει σχεδόν εξαφανιστεί από το πέρασμα του καιρικού φαινομένου.

Κλείσιμο
«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το πώς νιώθω. Είμαι συντετριμμένος. Μου είπαν ότι πέθαναν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου» δήλωσε ο γιος τους.



Ο δρόμος στον οποίο έμεναν οι Πιρς καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς και τα 20 σπίτια που βρίσκονταν εκεί - συνολικά περίπου 80 άνθρωποι - διαλύθηκαν, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

misisipi-zevgari
Ο Λόνι και η Μελίσα Πιρς


Την ίδια ώρα στην πόλη Ρεν επικρατεί θρήνος για τον θάνατο του 33χρονου Ίθαν Χέρντον και της μόλις ενός έτους Ρίλεϊ που έχασαν τη ζωή τους από το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου με την σύζυγο και μητέρα, Ελίζαμπεθ, και τα άλλα δύο παιδιά, τον 7χρονο Μπράντλεϊ και την 4χρονη Όμπρεϊ να έχουν τραυματιστεί σοβαρά αλλά να έχουν επιζήσει.

misisipi-pateras
O 33χρονος Ίθαν Χέρντον και η σύζυγος του Ελίζαμπεθ
misisipi-paidi
Ο 7χρονος Μπράντλεϊ (αριστερά), η ενός έτους Ρίλεϊ (μέση) και η 4χρονη Όμπρεϊ (δεξιά)


Από την πλευρά του ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την αποδέσμευση ομοσπονδιακής βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να στηθούν προσωρινά καταλύματα, να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και να δοθούν δάνεια με μειωμένα επιτόκια για την κάλυψη των μη ασφαλισμένων περιουσιακών στοιχείων.

Περίπου 4.800 κάτοικοι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα στον Μισισιπή και σχεδόν 11.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη γειτονική Αλαμπάμα, σύμφωνα με τον ιστότοπο poweroutage.us.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Επέστρεφε από επίσκεψη στον πατέρα του συντρόφου της η 22χρονη - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Έξαλλοι φοιτητές απαιτούν να παραιτηθεί η πρόεδρος Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ για ένα... repost

Survivor All Star: Η Ελευθερία ξανά στον τάκο και οι νέες ομάδες – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης