ΗΠΑ: Ο... Ντόναλντ Τραμπ ρυθμίζει την κυκλοφορία στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ο... Ντόναλντ Τραμπ ρυθμίζει την κυκλοφορία στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

Φορώντας αποκριάτικη μάσκα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ένας τύπος ρύθμιζε την κίνηση προκαλώντας ευχάριστη αναστάτωση

troxonomos_trump
Απόγευμα Τετάρτης. Νέα Υόρκη. Στο Σέντραλ Πάρκ υπήρχε κινητικότητα από αστυνομικούς του NYPD και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών με ακουστικό στο αυτί. Χαμηλά στην 5η Λεωφόρο που «σκάει» στο Σέντραλ Πάρκ, στο σημείο που βρίσκεται το Trump Tower, ένας ουρανοξύστης, ιδιοκτησίας του Ντόναλντ Τραμπ, που λειτουργεί ως εμπορικό κέντρο μικτής χρήσης με γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, διαμερίσματα και αίθριο ανοιχτό για το κοινό.

Σε ένα από τα πολυτελή διαμερίσματα μένει και ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ. Εκεί η αστυνομική παρουσία ήταν ακόμη πιο έντονη από η συνηθισμένη αφού πάντα υπάρχουν δυνάμεις ασφαλείας να φυλάσσουν τον τέως Πρόεδρο.

Με απορία ρώτησα γιατί συμβαίνει και υπάρχει αυτή η κινητικότητα. Μου είπαν ότι την προηγούμενη ημέρα ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψής του.
Ο... Ντόναλντ Τραμπ ρυθμίζει την κυκλοφορία στη Νέα Υόρκη
 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορείται και έχει ερευνηθεί από τον Δημοκρατικό εισαγγελέα του Μανχάταν για υπόθεση του 2016. Φέρεται μέσω του πρώην δικηγόρου του να έδωσε 130.000 δολάρια στην Στόρμι Ντάνιελς προκειμένου αυτή προεκλογικά να μην αποκαλύψει τις σχέσεις που διατηρούσε μαζί του. Τόσο ο ίδιος ο Τραμπ όσο και το περιβάλλον του, έχουν κατηγορηματικά διαψεύσει πως κάτι τέτοιο συνέβη. Σε κάθε περίπτωση η δίωξη αυτή θα δημιουργήσει και πάλι ζητήματα στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Την ημέρα εκείνη περπατώντας στην 5η Λεωφόρο και περνώντας έξω από το Trump Tower, είδα κυκλοφοριακή κίνηση και πολύ κόσμο σταματημένο στα πεζοδρόμια σε παράταξη… «παρακολουθώ παρέλαση».
 
trump_tower_minas__1_
trump_tower_minas__2_
trump_tower_minas__3_
trump_tower_minas__4_
trump_tower_minas__5_
Κλείσιμο
 

Σταμάτησα να κοιτάξω. Εκεί ένας τύπος φορώντας αποκριάτικη μάσκα Τραμπ, full face ρύθμιζε την κίνηση προκαλώντας ευχάριστη αναστάτωση. Πολλοί οδηγοί σταματούσαν να τον χαιρετήσουν, άλλοι τον απέφευγαν. Σκέφτηκα πόσο ποιο γραφικός ο τύπος και μάλιστα με θράσος να τρολάρει τον τέως Πρόεδρο μπροστά στο σπίτι του.

Μόλις όμως ολοκλήρωσε την παράσταση, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έβγαλε τη μάσκα. Πήγε παράμερα. Μόλις πέρασαν λίγα λεπτά και είχε βγει από το οπτικό πεδίο του κόσμου, κατευθύνθηκε στο Trump Tower. Περνώντας από δίπλα μου είδα ότι στο σακάκι του είχε καρφιτσωμένο ένα μεταλλικό ταμπελάκι με το όνομά του. Ήταν υπάλληλος του…Πύργου. Προφανώς ο Ντόναλντ έχει μεγάλη έφεση στο τρολάρισμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Rafale, F-16 Viper και Apache πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη στην στρατιωτική παρέλαση - Εντυπωσιακά βίντεο

Συγκινητική η παρέλαση των δύο μαθητών στη Γαύδο για την 25η Μαρτίου

Η ΑΚΤΩΡ στα χέρια της Thrinvest των Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης