Γερμανία: Ένα παιδί σκοτώθηκε και ένα τραυματίστηκε από τρένο που τα παρέσυρε

Γερμανία: Ένα παιδί σκοτώθηκε και ένα τραυματίστηκε από τρένο που τα παρέσυρε

Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει πως τρένο παρέσυρε «αρκετούς» νέους - Δεν είναι σαφή ακόμη τα αίτια του δυστυχήματος

Collage_Maker-03-Feb-2023-02_03-AM
Τουλάχιστον ένα παιδί σκοτώθηκε και άλλο ένα τραυματίστηκε σοβαρά χθες Πέμπτη όταν χτυπήθηκαν και παρασύρθηκαν από τρένο στην πόλη Ρέκλινγκχαουζεν (δυτικά), γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική ταμπλόιντ Bild, επικαλούμενη τοπικούς αξιωματούχος.

Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει πως τρένο παρέσυρε «αρκετούς» νέους, όμως απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το δυστύχημα έγινε ανάμεσα σε δύο σταθμούς, όπου φορτηγό τρένο χτύπησε και παρέσυρε τα θύματα για εκατοντάδες μέτρα.

Δεν είναι σαφή ακόμη τα αίτια του δυστυχήματος.



Κλείσιμο
Νωρίτερα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως κάπου 35 πυροσβέστες και μέλη των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας αναπτύχθηκαν επιτόπου, κοντά σε παλιό αμαξοστάσιο για φορτηγά τρένα, και χρησιμοποιούν UAVs για να εντοπίσουν θύματα.




«Είναι φρικτό. Παιδιά (...) τόσο μικρής ηλικίας, είναι φρικτό αυτό που έγινε εδώ και μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει πως οι γονείς θα βρουν τη δύναμη να ξεπεράσουν αυτή τη δυστυχία», είπε σε δημοσιογράφους ο Χέρμπερτ Ρόιλ, ο υπουργός Εσωτερικών της κρατιδιακής κυβέρνησης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

«Γιατί, πώς έγινε, αυτά είναι ερωτήματα στα οποία δεν μπορεί κανένας να δώσει απαντήσεις ακόμα — και δεν θα επέλυαν τίποτα», πρόσθεσε ο κ. Ρόιλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βγάζει έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - «Αύριο οι τελικές απαντήσεις για τον πιθανό χιονιά της Κυριακής»

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τη Βουλή και προσχωρεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα

O πρώην σύζυγος σφάζει με το... γάντι τη Λετίθια της Ισπανίας: «Tυπική femme fatale»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης