Ουκρανία: Σάλος με τις χλιδάτες διακοπές της Γιούλια Τιμοσένκο στο Ντουμπάι

Ουκρανία: Σάλος με τις χλιδάτες διακοπές της Γιούλια Τιμοσένκο στο Ντουμπάι

Η επικεφαλής του κόμματος «Πατρίδα» εθεάθη σε ιδιωτική πλαζ υπερπολυτελούς ξενοδοχείου

timoshenko
Στόχος σφοδρών επικρίσεων στα ουκρανικά social media - και όχι μόνο - έχει γίνει η Γιούλια Τιμοσένκο, πρώην πρωθυπουργός της χώρας και επικεφαλής του κόμματος της Πανουκρανικής Ένωσης «Πατρίδα».

Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η 59χρονη πολιτικός ταξίδεψε στο Ντουμπάι για την πρωτοχρονιά και πέρασε εκεί τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία διανύει μία από τις πιο κρίσιμες και καθοριστικές φάσεις του.



Σύμφωνα με την Ουκραΐνσκαγια Πράβντα, η Τιμοσένκο διέμεινε στη βίλα του πεντάστερου ξενοδοχείου Κεμπίνσκι, στο τεχνητό νησί Παλμ Τζουμέιρα. Κατά την παραμονή της στο Ντουμπάι, η επικεφαλής της «Πατρίδας» κράτησε χαμηλό προφίλ, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, αποφεύγοντας τις εμφανίσεις σε πολυσύχναστα σημεία. Ωστόσο δημοσιογράφοι κατάφεραν να ξετρυπώσουν την πολιτικό και τον σύζυγό της σε ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου στις 5 Ιανουαρίου. Η Τιμοσένκο, σημειώνει ο αρθρογράφος, αποχώρησε αμέσως από την πλαζ όταν κατάλαβε ότι η παρουσία της τραβούσε την προσοχή.

Κλείσιμο


Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι η Τιμοσένκο γύρισε στο Κίεβο πέντε μέρες αργότερα.

Όπως επισημαίνεται, η οικογένεια της κόρης της πολιτικού μετακόμισε στο Ντουμπάι πριν ακόμα ξεκινήσει η εισβολή πλήρους κλίμακας στην Ουκρανία, και τώρα ζει εκεί με σύντομα «διαλείμματα» στην Ευρώπη. Πριν από δύο μήνες, ο γαμπρός της Τιμοσένκο εθεάθη στο ξενοδοχείο Κεμπίνσκι της Βιέννης, το ίδιο διάστημα που η πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στην αυστριακή πρωτεύουσα σε επίσκεψη εργασίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας - Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος»

Καθοδηγούμενη του Παντσέρι εμφανίζουν την Καϊλή - «Ζούσε σαν σταρ του σινεμά»

Ο Ερντογάν μεγαλώνει το ρήγμα με τη Δύση με νέο ξέσπασμα κατά ΗΠΑ, Γαλλίας, Σουηδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης