ΗΠΑ: «Τα άκουσε» υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ που αδιαφόρησε για τη σύζυγό του που λιποθύμησε

ΗΠΑ: «Τα άκουσε» υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ που αδιαφόρησε για τη σύζυγό του που λιποθύμησε

Οι χρήστες των social media παρέλαβαν τον Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ για την καθυστερημένη αντίδραση μπροστά στη λιποθυμία της συζύγου του

roberts
Καυστικά σχόλια για τη συμπεριφορά του δέχθηκε ο επιχειρηματίας από τη Δυτική Βιρτζίνια, Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει την ομιλία του σχετικά με την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ενόψει των εκλογών των ΗΠΑ το 2024 από το να βοηθήσει τη σύζυγό του που λιποθύμισε δίπλα του.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ρόμπερτς να συνεχίζει την ομιλία του ενώ λίγα βήματα δεξιότερά του η έγκυος σύζυγός του χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμά. Όπως φαίνεται προς βοήθεια της συζύγου του Ρόμπερτς έτρεξαν πρώτα άλλοι παριστάμενοι με τον ίδιο να χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να κάνει το ίδιο.



Όπως ήταν αναμενόμενο η καθυστερημένη αντίδραση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων προκάλεσε σχόλια στα social media.

«Δεν την αγαπάει. Γιατί του πήρε τόσο πολύ για να αντιδράσει;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης. «Τρελαίνομαι που πήγαν τέσσερις άνθρωποι να την βοηθήσουν πριν να ασχοληθεί αυτός» σχολίασε άλλος χρήστης.

Κλείσιμο
«Έχει και κανείς άλλος την αίσθηση ότι κουνήθηκε μόνο όταν αντιλήφθηκε πόσο κακό θα ήταν για την εικόνα του να παραμείνει ακίνητος;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος.

Η ομάδα του Ρόμπερτς τα έκανε, μάλιστα, χειρότερα καθώς φέρεται να έχει εξαφανίσει την επίμαχη σκηνή από το επίσημο βίντεο της ανακήρυξης της υποψηφιότητάς του.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το στέλεχος των Ρεπουμπλικανών εξήγησε ότι «η σύζυγός μου είναι πέντε μηνών έγκυος. Η πίεσή της είναι μια χαρά και ευχαριστούμε τον Θεό γι' αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

«Αφήστε με να πάω σπίτι» - Σοκ για τη δολοφονία του 29χρονου από αστυνομικούς στο Μέμφις

Σύζυγος έκανε έφοδο σε οίκο ανοχής και ξυλοκόπησε ιερόδουλη στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο

Δείτε το ασύλληπτο κάρφωμα του Giannis με τους Πέισερς: «Όταν διασκεδάζεις, τα υπόλοιπα είναι εύκολα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης