Το ΝΑΤΟ έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό του Καντάφι

Το ΝΑΤΟ έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό του Καντάφι

Το ΝΑΤΟ έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό που επέτρεπε στις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι να ανεφοδιαστούν με καύσιμα στην περιοχή της Μπρέγκα

Το ΝΑΤΟ έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό του Καντάφι
Το ΝΑΤΟ έπληξε στρατιωτικό εξοπλισμό που επέτρεπε στις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι να ανεφοδιαστούν με καύσιμα στην περιοχή της Μπρέγκα, στα ανατολικά της Λιβύης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ατλαντική Συμμαχία.

"Η αεροπορία του ΝΑΤΟ έπληξε στις 6 Ιουλίου στρατιωτικό εξοπλισμό ανεφοδιασμού για να εμποδίσει τις δυνάμεις του Καντάφι να έχουν πρόσβαση σε καύσιμα στην περιοχή της Μπρέγκα", αναφέρει το ΝΑΤΟ σε ανακοίνωσή του.

Η Συμμαχία επεσήμανε ότι είχε αποδείξεις ότι οι στόχοι που επλήγησαν χρησιμοποιούνταν από "οχήματα που έπαιρναν μέρος σε επιθέσεις εναντίον αμάχων στην ανατολική Λιβύη".

Κλείσιμο
"Αυτά τα πλήγματα ακριβείας θα περιορίσουν τη δυνατότητα των δυνάμεων του Καντάφι να απειλούν τους λίβυους πολίτες, και θα μειώσουν σημαντικά την επιμελητειακή υποστήριξη που προσφέρεται στην εκστρατεία του Καντάφι στην ανατολική Λιβύη", επεσήμανε ο στρατηγός Σαρλ Μπουσάρ, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης