Η εισαγγελία του Παρισιού «μελετά» την μήνυση της Μπανόν

Η εισαγγελία του Παρισιού «μελετά» την μήνυση της Μπανόν

Η εισαγγελία μπορεί να αποφασίσει να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, να ξεκινήσει την ποινική διαδικασία αναθέτοντας την υπόθεση σε δικαστές

Η εισαγγελία του Παρισιού «μελετά» την μήνυση της Μπανόν
Η μήνυση για απόπειρα βιασμού που κατέθεσε η Γαλλίδα συγγραφέας Τριστάν Μπανόν σε βάρος του Ντομινίκ Στρος-Καν "μελετάται" από τις εισαγγελικές αρχές του Παρισιού, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Η εισαγγελία μπορεί να αποφασίσει να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, να ξεκινήσει την ποινική διαδικασία αναθέτοντας την υπόθεση σε δικαστές ή να θέσει στο αρχείο τη μήνυση. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για το πότε πρέπει να ληφθεί η μία ή η άλλη απόφαση.

Η μήνυση της 32χρονης γυναίκας κατατέθηκε την Τρίτη. Σε αυτήν η Μπανόν ισχυρίζεται ότι ο Στρος-Καν της επιτέθηκε το 2003 ενώ του έπαιρνε συνέντευξη. Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία και οι συνήγοροί του προειδοποίησαν ότι θα καταθέσουν με τη σειρά τους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μόλις ενημερωθούν για το περιεχόμενο της αγωγής της Μπανόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης