Μήνυση στη New York Post από την καμαριέρα

Μήνυση στη New York Post από την καμαριέρα

Η καμαριέρα ξενοδοχείου που κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση μήνυσε σήμερα την εφημερίδα New York Post και πέντε από τους δημοσιογράφους της για συκοφαντική δυσφήμιση

Δραματική καταδίωξη δουλεμπόρου στο Βόλο
Μήνυση στη New York Post από την καμαριέρα
Η καμαριέρα ξενοδοχείου που κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση μήνυσε σήμερα την εφημερίδα New York Post και πέντε από τους δημοσιογράφους της για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή η εφημερίδα ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι ήταν πόρνη.

Η 32χρονη μετανάστης από τη Γουινέα κατηγόρησε την Post για τη δημοσίευση δυσφημιστικών άρθρων μεταξύ 2-4 Ιουλίου "σε μια προφανή απεγνωσμένη προσπάθεια να ενισχύσει τις ταχέως βυθιζόμενες πωλήσεις της".

Η μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μπρονξ ζητεί αποζημιώσεις που θα καθοριστούν στη δίκη για τα άρθρα, που όπως είπε, η Post γνώριζε ότι ήταν ψευδή ή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ήταν ψευδή πριν δημοσιευτούν.

Κλείσιμο
Την Παρασκευή, οι εισαγγελείς αμφισβήτησαν την αξιοπιστία της γυναίκας αυτής για μια σειρά από ψέματα για το παρελθόν της, συμπεριλαμβανομένης μιας ψεύτικης ιστορίας για ομαδικό βιασμό που υπέστη, και αναφέρεται στην αίτηση της για χορήγηση ασύλου από τις ΗΠΑ.

Η Post έγραψε το Σάββατο ότι η καμαριέρα του Sofitel "έκανε διπλό μεροκάματο ως πόρνη, μαζεύοντας μετρητά στο περιθώριο της δουλειάς της από άνδρες πελάτες". Ένα άρθρο την επόμενη ημέρα ανέφερε ότι η καμαριέρα "συνέχισε να εργάζεται ως πόρνη σε ένα ξενοδοχείο του Μπρούκλιν όπου την κρατούσαν κρυμμένη οι εισαγγελικές αρχές".


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης