ΗΠΑ: Το ABC News «έκοψε» παρουσιαστές λόγω του... παράνομου δεσμού τους

ΗΠΑ: Το ABC News «έκοψε» παρουσιαστές λόγω του... παράνομου δεσμού τους

Οι δημοσιογράφοι Tι Τζέι Χολμς και Έιμι Ρόμπαχ είχαν δεσμό, αν και παντρεμένοι - Τώρα χώρισαν, για να ζήσουν τον έρωτά τους

abc_news_arthro
Η σπίθα του έρωτά τους άναψε στο τηλεοπτικό πλατό. Κι όταν η «ανάρμοστη σχέση» τους είδε το φως της δημοσιότητας, το αμερικανικό δίκτυο «ABC News» αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά το τηλεοπτικό δίδυμο Tι Τζέι Χολμς και Έιμι Ρόμπαχ.

Οι τηλεπαρουσιαστές -και οι δύο παντρεμένοι, είχαν εξωσυζυγική σχέση αλλά όταν η διοίκηση του αμερικανικού δικτύου ενημερώθηκε μέσω του διαδικτύου για το κρυφό τους ειδύλλιο, δεν δίστασε να τους ξηλώσει... έστω και προσωρινά.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», το αμερικανικό κανάλι πήρε την απόφαση να τους απομακρύνει από την παρουσίαση της εκπομπής «GMA3» καθώς η εξωσυζυγική τους σχέση ήρθε στο φως φέρνοντας σε δεινή θέση τον σταθμό.
«Δύο τηλεπαρουσιαστές, εργαζόμενοι στο δίκτυο ABC News δεν θα παρουσιάζουν την εκπομπή τους καθώς η εξωσυζυγική σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας, με τα social media και το διαδίκτυο να φιλοξενούν φωτογραφίες τους σε τρυφερό τετ α τετ. Ο δημοσιογράφος Tι Τζέι Χολμς και η συμπαρουσιάστριά του, Έιμι Ρόμπαχ, ήταν οικοδεσπότες του πρωινού talkshow «Good Morning America GMA3» από το 2020.

Όταν όμως ανέβηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι και αποδείκνυαν ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική, τότε η διεύθυνση του καναλιού έλαβε δραστικά μέτρα αποφασίζοντας την άμεση αντικατάστασή τους.
Κλείσιμο

Μετά τη δημοσίευση των πιπεράτων φωτογραφιών που πρόδιδαν τη σχέση τους, εκπρόσωπος του παράνομου ζευγαριού υποστήριξε ότι οι τηλεπαρουσιαστές αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να απολαύσουν τον έρωτά τους που ξεκίνησε πρόσφατα.

Χθες, ο Κιμ Γκόντγουιν, πρόεδρος του αμερικανικού δικτύου «ABC News», ανακοίνωσε ότι οι δύο δημοσιογράφοι θα μείνουν προσωρινά εκτός της εκπομπής «GMA3». «Θα μιλήσω για τη σχέση μεταξύ δύο συναδέλφων μας», είπε ο Γκόντγουιν, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βρετανικό δημοσίευμα.

«Και θέλω να πω ότι, ενώ αυτή η σχέση δεν αποτελεί παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας, αφιέρωσα τις τελευταίες μέρες πολύ χρόνο για να σκεφτώ και να κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για τον οργανισμό του ABC News. Κι έτσι, προς το παρόν, αποφάσισα να βγάλω την Έιμι και τον Τι Τζέι από την παρουσίαση της εκπομπής».
«Αυτές οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες, δεν είναι σπασμωδικές, αλλά είναι απαραίτητες για το όνομά μας και γι΄αυτό που είμαστε όλοι εμείς, οι άνθρωποι εδώ στο ABC», πρόσθεσε, ζητώντας από το προσωπικό να «σταματήσει να ψιθυρίζει για τη σχέση των τηλεπαρουσιαστών στους διαδρόμους».

«Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες», είπε προσθέτοντας: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά».

Πάντως, ο εκπρόσωπος του ερωτευμένου ζευγαριού -Χολμς και Ρόμπαχ - έσπευσε να τα μπαλώσει μιλώντας τηλεφωνικά στην εφημερίδα «Guardian»: «Ήταν στενοί φίλοι επί πολλά χρόνια, αλλά αυτή η σχέση ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, αφού χώρισαν από τους αντίστοιχους συζύγους τους τον Αύγουστο. Δεν το είχαν πει σε κανέναν, ακόμη και στο ABC, γιατί περίμεναν να πάρουν διαζύγιο και οι δύο».

Χθες, η διεύθυνση του αμερικανικού δικτύου αντικατέστησε το ερωτευμένο ζευγάρι από τους Στέφανι Ράμος και Τζίο Μπενίτεζ, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες σε τράπεζες με ψεύτικη χειροβομβίδα

Η Ψηφιακή κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

'Eρχονται ισχυρές καταιγίδες αύριο το βράδυ στην Αττική - Νέα σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης