Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Φωτογραφία να καταδιώκονται από παπαράτσι είναι από την πρεμιέρα του Χάρι Πότερ

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Φωτογραφία να καταδιώκονται από παπαράτσι είναι από την πρεμιέρα του Χάρι Πότερ

Fake news στο ντοκιμαντέρ τους - Το ζευγάρι όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν είχε καν γνωριστεί

Meghan_Harry1
Μια εικόνα που προφανώς προορίζεται να δείξει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να καταδιώκονται από παπαράτσι στη νέα τους σειρά του Netflix είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στην πρεμιέρα του «Χάρι Πότερ», χρόνια πριν το ζευγάρι γνωριστεί.

Στο teaser του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan» μια ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει δεκάδες φωτογράφους με τις κάμερες τους να τραβούν στιγμιότυπα. Τότε ο Χάρι λέει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», υπονοώντας προφανώς ότι τους προστάτευε από τους παπαράτσι και τα βρετανικά ταμπλόιντ.
Harry & Meghan | Official Teaser | Netflix

Αλλά σύμφωνα με τη Sun, η «λυσσασμένη» για φωτογραφίες ομάδα, στην πραγματικότητα τράβαγε πλάνα από το καστ της ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hollows: Part Two» σε εκδήλωση στο Λονδίνο το 2011.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2016, δηλαδή πέντε χρόνια αργότερα. Μάλιστα κανένας από τους δύο δεν είχε πάει στη συγκεκριμένη πρεμιέρα.

Κλείσιμο
Photo_Xarri


Ο φωτογράφος της Sun, Doug Seeburg, ο οποίος βρίσκεται στην εικόνα, δήλωσε ότι δεν υπήρχαν μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκδήλωση.

Η φωτογραφία προέρχεται από τον ιστότοπο εικόνων αρχείου Alamy, ανέφερε η Sun.

«Στο τρέιλερ του Netflix υπονοείται ότι οι φωτογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, προσπαθούσαν να τραβήξουν το βασιλικό ζεύγος - αλλά αυτό είναι ανοησία», δήλωσε ο Seeburg στο βρετανικό πρακτορείο. «Το να εμφανιστεί μια φωτογραφία από εκείνη την πρεμιέρα σε αυτό το τρέιλερ για τον Χάρι και τη Μέγκαν μοιάζει με... δουλειά κάποιου τεμπέλη».

Meghan_Harry


Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας δήλωσε ότι η «ψεύτικη» φωτογραφία αποδυναμώνει αυτό που προσπαθεί να πει ο Χάρι για την προστασία της οικογένειάς του. Είπε ότι το λάθος οφειλόταν σε «απροσεξία» του Netflix και ότι είναι απίθανο να το γνώριζε ο Χάρι.

Η Sun δήλωσε ότι το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Ειδήσεις σήμερα

Kαταδίωξη στη Θεσσαλονίκη με έναν σοβαρά τραυματία - Δεν πλήρωσε βενζίνη

Προμήθειες 1,2 δισ. ευρώ εισπράττουν κάθε χρόνο οι τράπεζες - Πώς να τις αποφύγετε

Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για το πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης