Bild: Ο Κάρολος κάλεσε στη στέψη του την Μπάρμπρα Στρέιζαντ - Φήμες για ερωτική τους σχέση στα 90s

Bild: Ο Κάρολος κάλεσε στη στέψη του την Μπάρμπρα Στρέιζαντ - Φήμες για ερωτική τους σχέση στα 90s

Ερωτηθείσα για το αν ισχύουν οι φήμες περί σχέσης τους, η Στρέιζαντ απάντησε λακωνικά: «Αν το είχα κάνει σωστά, μπορεί να είχα γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα», δήλωσε πρόσφατα

barbara
Σε ένα σημαντικό βασιλικό γεγονός της Βρετανίας, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα είναι παρούσα, τιμώντας τον πρωτότοκο γιο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», έστειλε πρόσκληση στην σταρ του Χόλιγουντ για να παραβρεθεί στην τελετή στέψης του, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου του 2023.

Ο νέος βασιλιάς της γηραιάς αλβιώνας επιλέγει προσωπικά τους καλεσμένους που θα είναι παρόντες στη στέψη του, στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο. Το όνομα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

Eίναι γνωστό ότι η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ και ο πρωτότοκος γιος της αείμνηστης Ελισάβετ συνδέονται με στενή φιλία τα τελευταία 50 χρόνια. Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οργίαζαν οι φήμες ότι είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό.

Ερωτηθείσα για το αν ισχύουν οι φήμες περί σχέσης τους, η Στρέιζαντ απάντησε λακωνικά: «Αν το είχα κάνει σωστά, μπορεί να είχα γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα», δήλωσε πρόσφατα.

Στο δημοσίευμα της «Bild», αναφέρεται επίσης ότι, ένα αυτόγραφο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς τον Κάρολο παραμένει στην κρεβατοκάμαρά του, εκεί όπου ο 74χρονος Βασιλιάς απολαμβάνει τον έρωτά του με την δεύτερη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, η Στρέιζαντ είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Μπρόλιν επί 24 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1996 μέσω ενός κοινού τους φίλου και παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου του 1998.

Όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί και η ίδια, ανέκαθεν ήταν ένα ατίθασο κορίτσι: μία γυναίκα που κυνηγούσε τον έρωτα και είχε πολλούς εραστές. Οι πιο διάσημοι από αυτούς ήταν ο Ράιαν Ο’Νιλ, ο Ντον Τζόνσον, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Κλιντ Ίσγουντ και ο κομμωτής, Τζον Πίτερς, με τον οποίο έμειναν φίλοι αφότου σταμάτησαν να βγαίνουν ραντεβού, το 1973.

Επίσης, επί τέσσερα χρόνια, είχε σχέση με τον Ρίτσαρντ Μπάσκιν, έναν από τους πιο πλούσιους άνδρες που είχε συνάψει δεσμό και επίσης στιχουργό του τραγουδιού της «Here we are at last».

Προτού γνωρίσει το «λιμάνι» της - Τζέιμς Μπρόλιν - είχε δεσμό επί δύο χρόνια με τον παλαίμαχο τενίστα, Αντρέ Αγκάσι.

Πάντως, μέχρι σήμερα, δεν είχε γίνει γνωστό ότι, την δεκαετία του '90, φέρεται να είχε σχέση και με τον Κάρολο.

GETTY IMAGES / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για τον θάνατο της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη

Δεν θα επιτρέψουμε η απόφαση του ΣτΕ να γίνει δυναμίτιδα στη δημόσια υγεία, λέει ο Πλεύρης

Τραγωδία στην Ίσκια της Ιταλίας από την κατολίσθηση – Στους 8 οι νεκροί, δείτε συγκλονιστικά βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης