Μουντιάλ 2022: Μεθυσμένοι Άγγλοι και Ουαλοί πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου στην Τενερίφη - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ 2022: Μεθυσμένοι Άγγλοι και Ουαλοί πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου στην Τενερίφη - Δείτε βίντεο

Απίστευτες εικόνες από το ισπανικό θέρετρο, με Άγγλους και Ουαλούς τουρίστες να δέρνονται στη μέση του δρόμου, με αφορμή την επικείμενη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μουντιάλ

ksylo-xr
Την ερχόμενη Τρίτη Αγγλία και Ουαλία αναμετρώνται στον καθοριστικό (μετά τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών) αγώνα για τον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, ωστόσο οπαδοί των δύο ομάδων φρόντισαν να... ξεκινήσουν το Βρετανικό ντέρμπι από νωρίς και μάλιστα επί ισπανικού εδάφους!

Στο Las Verónicas, μια περιοχή της Playa de Las Américas, στα νότια της Τενερίδης όπου υπάρχουν πολλά μπαρ, η κοινή παρουσία Άγγλων και Ουαλών ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τις πατρίδες τους, αλλά κι από το Κατάρ όπου φιλοξενείται το Μουντιάλ.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αφορμή, ξαφνικά μέσα στη μέση του δρόμου άρχισαν να πέφτουν μπουνιές και να φεύγουν καρέκλες και μπουκάλια...



Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες φορούσαν είτε την άσπρη φανέλα της Αγγλίας είτε την κόκκινη της Ουαλίας και ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ.

Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει θορυβήσει τις τοπικές αρχές και εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη στην περιοχή για να αποφευχθούν ανάλογα σκηνικά.

Κι όσοι αναρρωτηθούν τι στο καλό κάνουν Άγγλοι και Ουαλοί στην Τενερίφη, ενώ το Μουντιάλ είναι στο Κατάρ, η απάντηση είναι απλή.

Τα έξοδα για να ταξιδέψουν στο Κατάρ ήταν απαγορευτικά για πολλούς, ενώ αντιθέτως η Τενερίφη όπου οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, είναι πολύ πιο οικονομικός προορισμός...

Μόνο που το κοκτέιλ Άγγλων και Ουαλών αποδεικνύεται πολύ... επικίνδυνο.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε τις πύλες του -για ξενάγηση- ο Σταθμός Παπάφη του Μετρό Θεσσαλονίκης

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητσοτάκης: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτη και αυτοδύναμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης