Τορόντο: Μέγκαν Μαρκλ και Σοφί Τριντό πόζαραν σε μπαρ και αποκάλυψαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν

Τορόντο: Μέγκαν Μαρκλ και Σοφί Τριντό πόζαραν σε μπαρ και αποκάλυψαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν

Στο νέο podcast του «Archetypes» στο Spotify, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε καλεσμένη την Πρώτη Κυρία του Καναδά

megansofi2
Η αντάρτισσα των βρετανικών ανακτόρων και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε ότι έκανε μαθήματα για να περάσει τις εξετάσεις προκειμένου να λάβει τη βρετανική υπηκοότητα. Η ίδια παραδέχθηκε, επίσης, ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, «δεν είχε ιδέα» για ορισμένες από τις απαντήσεις.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», στο νέο podcast του «Archetypes» στο Spotify, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε καλεσμένη την «Πρώτη Κυρία» του Καναδά, Σοφί Τριντό.

Οι δύο φίλες μίλησαν για τις προκλήσεις του να είσαι γονιός και σύντροφος δύο διάσημων ανδρών σε ένα επεισόδιο που ονομάζεται: «Καλή σύζυγος/Κακή σύζυγος, καλή μαμά/Κακή μαμά».

megansofi1


Για πρώτη φορά, η μητέρα του Άρτσι και της Λιλιμπέτ αποκάλυψε ότι πέρασε τις εξετάσεις «Life in the UK» (Ζωή στη Βρετανία) για να λάβει την βρετανική υπηκοότητα «πριν από μερικά χρόνια», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Κλείσιμο
Στο podcast του «Archetypes», Μέγκαν και Σοφί συζήτησαν κυρίως για τις πιέσεις που δέχονται ως σύντροφοι και γονείς» με τρόπο που δείχνει ότι έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερα φιλική σχέση.

Μιλώντας για την σύζυγο του Καναδού πρωθυπουργού, η Μέγκαν λέει χαρακτηριστικά:

«Η Σοφί έχει γίνει μια αγαπημένη φίλη και κάποια που νομίζω ότι είναι τόσο δυνατή που σε αγκαλιάζει με την ανθρωπιά της, ακόμα και μπροστά σε όλες αυτές τις πιέσεις της οικογένειας, του σπιτιού και του κοινού».

Η κυρία Μαρκλ και η Πρώτη Κυρία του Καναδά έγιναν φίλες όταν η Μέγκαν συμμετείχε στα γυρίσματα της αμερικάνικης επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Suits».

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», στο νέο podcast, οι δύο κυρίες εμφανίζονται σε μία παλαιότερη φωτογραφία (2016) να ποζάρουν «μάγουλο με μάγουλο» κάνοντας αστείες γκριμάτσες.

Μέγκαν και Σόφι πόζαραν σε μπαρ στον τελευταίο όροφο του Soho House στο Τορόντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο σύζυγος της Σοφί Τριντό, ο οποίος είναι πρωθυπουργός του Καναδά από το 2015, προέτρεψε τη χώρα του να καλωσορίσει τους Σάσεξ όταν έλαβαν την απόφαση να αποχωρήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αργότερα, οι Σάσεξ μετακόμισαν στο Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται ότι, το podcast «Archetypes» της πρώην Αμερικανίδας ηθοποιού παραμένει στην κορυφή των podcast charts του Spotify παγκοσμίως για πολλές εβδομάδες.

Από το πρώτο επεισόδιο, στις 23 Αυγούστου με καλεσμένη τη σταρ του τένις, Σερένα Γουίλιαμς, είναι το Νο. 1 podcast σε επτά χώρες: ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ινδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Το «Archetypes» είναι η πρώτη σειρά στο πλαίσιο της αποκλειστικής συμφωνίας της υπηρεσίας ροής με την Μάρκλ και την Archewell Audio του πρίγκιπα Χάρι, που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Η Δούκισσα του Σάσεξ προσκαλεί σχολιαστές, ιστορικούς και σύγχρονους στοχαστές για να εμβαθύνουν στην προέλευση των στερεοτύπων για τις γυναίκες και στο πώς αυτά διαμορφώνουν την πορεία της ζωής.

Η σύζυγος του κοκκινομάλλη πρίγκιπα, που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και πλέον, είναι μόνιμος κάτοικος της Φλόριντα στις ΗΠΑ, δεν θεωρείται από πολλούς Βρετανίδα πολίτης, αφού αποφάσισε με κόψει τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια μετά το «Megxit».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Μέγκαν έπρεπε να ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρεμιέρα αύριο για το καλάθι του νοικοκυριού - Προσφορές και σε επώνυμα προϊόντα

Φόβος των επιστημόνων για την «τρι-δημία» γρίπης, RSV και κορωνοϊού

Συμμορία κοριτσιών έστειλε στο νοσοκομείο 15χρονη και τον αδερφό της στον Άγιο Δημήτριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης