Talk show ζητά από τους καλεσμένους να ξεκαρδιστούν στα γέλια

Talk show ζητά από τους καλεσμένους να ξεκαρδιστούν στα γέλια

Αυτός με το πιο ασυνήθιστο γέλιο είναι ο νικητής - To σχετικό βίντεο έγινε viral με τους καλεσμένους να προσπαθούν με το γέλιο τους να μιμηθούν ζώα και αντικείμενα

talk-show-gelia
Viral έγινε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο από γαλλικό talk show που ζητά από τους καλεσμένους του να ξεκαρδιστούν στα γέλια.  Όσοι γελούν ασυνήθιστα είναι οι επίδοξοι νικητές.

Οι γυναίκες κυρίως έβαζαν τα χέρια στο πρόσωπό τους καθώς ξεκαρδίζονταν στα γέλια ενώ οι περισσότεροι άντρες ήταν πιο συγκρατημένοι.

Στο Twitter, πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα σπαρταριστό γέλια πολλών καλεσμένων του talk show «C'est mon choix» (Είναι η επιλογή μου). Ένας από τους καλεσμένους γελούσε με τέτοιο τρόπο που προκάλεσε υστερικά γέλια των υπολοίπων καθώς έκανε την κόρνα ενός αυτοκινήτου.

Το βίντεο έγινε viral αφού κοινοποιήθηκε από τον χρήστη @AFC_GLEN την περασμένη εβδομάδα, με τους χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν το βίντεο αλλά και να επαινούν το κανάλι για την ιδέα που είχε.

«Είναι ωραίο να προσκαλείς ανθρώπους με ασυνήθιστο γέλιο σ΄ένα δωμάτιο», έγραφε ένα tweet. «Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.» Το σχετικό βίντεο είχε επίσης αναρτηθεί νωρίτερα από τον χρήστη @rebecca_ryder21.

Κλείσιμο


Όπως άλλωστε φαίνεται και από το βίντεο, οκτώ άτομα - άνδρες και γυναίκες - κάθονται σε καναπέδες. Πίσω τους υπάρχουν φωτογραφίες ζώων ή αντικειμένων που πρέπει να μιμηθούν με εικόνες να περιλαμβάνουν από πουλιά μέχρι αυτοκίνητα.

Ένας από τους άνδρες προσπαθούσε να γελάσει θυμίζοντας κινητήρα αυτοκινήτου. Αντιθέτως, το γέλιο της γυναίκας που καθόταν δίπλα του παρέπεμπε σε ... κόρνα ποδηλάτου.

Το γέλιο μιας άλλης γυναίκας θύμιζε ... κοτόπουλο, ενώ υπήρξε και καλεσμένη που προσπαθούσε να γελάσει όπως το γουρούνι.

Το σχετικό βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 20,2 εκατομμύρια προβολές, και πάνω από 590.000 likes, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.



Ειδήσεις σήμερα:

Bloomberg: Η Τουρκία ζήτησε από τη Ρωσία να δεχθεί την καθυστέρηση πληρωμών για το φυσικό αέριο

Αυξήθηκαν 22% τα εβδομαδιαία κρούσματα κορωνοϊού - 85 θάνατοι και 66 διασωληνωμένοι

Νεκρή τουρίστρια που έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης