ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2χρονών πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο – Την ξέχασαν για 7 ώρες μέσα στον καύσωνα

ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2χρονών πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο – Την ξέχασαν για 7 ώρες μέσα στον καύσωνα

Η μητέρα λύγισε μόλις συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί - Πρόκειται για το 22ο παιδί που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε όχημα

θανατος_ΗΠΑ
Ένα κορίτσι δύο χρονών στο Franklin Township του Νιου Τζέρσεϊ πέθανε από θερμοπληξία, αφότου οι γονείς την ξέχασαν για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της οικογένειας. Το παιδί εντόπισε ένας γείτονας, ο οποίος και κάλεσε γρήγορα ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όμως, το κοριτσάκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και παρόλο που έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ήταν αργά για να σωθεί.

Toddler FOUND DEAD in car in New Jersey; investigation underway

Όπως όλα δείχνουν, οι γονείς δεν είχαν συνειδητοποιήσει το γεγονός μέχρι που οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι τους για να τους το ανακοινώσουν. Μάρτυρες από τη γειτονιά δήλωσαν πως τους άκουσαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν στο άκουσμα της είδησης.

Κάμερα κατέγραψε τη μητέρα έξω από το σπίτι της να λυγίζει και να πέφτει στο έδαφος και έναν αστυνομικό να την αγκαλιάζει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει. Γείτονες δήλωσαν στο NBC New York πως η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για το 22ο παιδί που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο. Τέσσερα παρόμοια περιστατικά συνέβησαν μέσα σε μία εβδομάδα τον Αύγουστο.

Οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές συνεχίζονται, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των γονέων.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πρόκληση από τον Ακάρ: «Πέταξε» με F-16 πάνω από το βόρειο Αιγαίο

Ιερά Σύνοδος για δηλώσεις Χρυσόστομου: Απαράδεκτες, αμαυρώνουν το έργο της Εκκλησίας

Κύπρος: Άλλαξε χέρια παρουσία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη το κυβερνητικό αεροσκάφος που δωρίζει η Ελλάδα









θανατος_ΗΠΑ
new-jersey-toddler-car-dead-08
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης