Ντόναλντ Τραμπ: Ατάραχη η Μελάνια στην έρευνα του FBI

Ντόναλντ Τραμπ: Ατάραχη η Μελάνια στην έρευνα του FBI

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε έξαλλος, η σύζυγός του αντιμετώπισε με ψυχραιμία το ότι της έκαναν άνω-κάτω τη συλλογή της από ρούχα, παπούτσια και τσάντες

melania_trump
Ψύχραιμη και χαρακτηριστικά ήσυχη παρέμεινε η Μελάνια Τραμπ με την έρευνα του FBI στο πολυτελές θέρετρο του συζύγου της στο Μαρ-α-Λάγκο, παρότι η συλλογή με τα ρούχα της έγινε άνω-κάτω.

Σε αντίθεση με τη Μελάνια, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε θυμωμένος, καθώς οι πράκτορες έψαξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της συζύγου της.

«Μόλις έμαθα ότι οι πράκτορες ερεύνησαν τις ντουλάπες της Πρώτης Κυρίας και έψαξαν τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα αφήνοντας ένα σχετικό χάος. Ουάου!» δημοσίευσε ο Τραμπ στο Truth Social.

Μάλιστα, σύμφωνα με πέντε μαρτυρίες στο CNN, ο ίδιος ήταν πολύ πιο θυμωμένος απ’ ότι η άμεσα ενδιαφερόμενη.

Γιατί έδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία

Το ζευγάρι, αναφέρει το CNN, διαθέτει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες στα 3.500 τετραγωνικά μέτρα που απλώνεται η έπαυλη. Η κρεβατοκάμαρα και η γκαρνταρόμπα της Μελάνια βρίσκονται κοντά στο υπνοδωμάτιο και το γραφείο του Τράμπ.

Η Μελάνια μπορεί να ενοχλήθηκε μεν που άγνωστοι έψαξαν την πανάκριβη και υπέροχη συλλογή της από ρούχα, παπούτσια και τσάντες, ωστόσο δεν εξέφρασε έντονη δυσφορία.

Η ψυχραιμία της, σύμφωνα με πηγές, στηρίζεται στη βεβαιότητα ότι δεν θα βρεθεί τίποτα στην κρεβατοκάμαρα ή στην ντουλάπα της. «Δεν θα του επέτρεπε ποτέ να έχει κάτι δικό του στο δωμάτιό της », λέει πηγή στο CNN.

Κλείσιμο
Κακές γλώσσες μάλιστα θα σχολίαζαν ότι και η αναστάτωση στην ντουλάπα δεν την ενοχλεί, καθώς η ίδια δεν θα κληθεί ούτε καν να συντονίσει την αποκατάστασή της.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαξίμου και περιβάλλον Καραμανλή ρίχνουν τους τόνους και δηλώνουν ότι… συμφωνούν για τις θεσμικές αλλαγές


Άνοδος στα ενοίκια, μείωση στη διαθεσιμότητα για τη φοιτητική κατοικία - Δείτε πίνακες


Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης