ΗΠΑ: Τα «σχέδια» δολοφονίας του Τζον Μπόλτον, να μην επηρεάσουν τη διπλωματία για τα πυρηνικά του Ιράν

ΗΠΑ: Τα «σχέδια» δολοφονίας του Τζον Μπόλτον, να μην επηρεάσουν τη διπλωματία για τα πυρηνικά του Ιράν

Μέλος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει πρώην αξιωματούχο του Λευκού Οίκου - Η Ουάσινγκτον θέλει την αναβίωση της συμφωνίας του 2015

iran-centrifuges
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πιστεύουν ότι οι κατηγορίες σε βάρος ενός μέλους του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης για φερόμενη συνωμοσία για τη δολοφονία του πρώην αξιωματούχου του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον θα πρέπει επηρεάσουν τη διπλωματία με το Ιράν όσον αφορά το πυρηνικό του πρόγραμμα, δήλωσε σήμερα Αμερικανός αξιωματούχος.

"Κατά τη γνώμη μας, δεν θα πρέπει", δήλωσε ο αξιωματούχος ζητώντας να μην κατονομαστεί και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος του Σαχράμ Πουρσαφί ανεξάρτητα από την αμερικανική διπλωματία με το Ιράν.

Η Ουάσινγκτον θέλει την αναβίωση της συμφωνίας του 2015 για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα βάσει του οποίου η Τεχεράνη είχε περιορίσει το πυρηνικό της πρόγραμμα με αντάλλαγμα τη χαλάρωση των κυρώσεων των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΟΗΕ σε βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνικό: Πάνω από 1.900 σχέδια χρειάστηκαν για να λάβει άδεια ο σχεδόν 200 μέτρων ουρανοξύστης

Δήλωση Ανδρουλάκη για την παρακολούθησή του: Δεν θα δεχθώ ενημέρωση στο αυτί - Να σταλεί ο φάκελος στην Επιτροπή Διαφάνειας

Τζο Μπάιντεν: Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ξέχασε ότι έκανε χειραψία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης