Λας Βέγκας: Στο «σφυρί» το μαύρο εσώρουχο που φορούσε ο πρίγκιπας Χάρι σε «άγριο» πάρτι

Λας Βέγκας: Στο «σφυρί» το μαύρο εσώρουχο που φορούσε ο πρίγκιπας Χάρι σε «άγριο» πάρτι

Η Κάρι Ρόγιαλ ελπίζει πως το πριγκιπικό εσώρουχο μπορεί να πιάσει μέχρι και ένα εκατ. δολάρια

prince-harry-m
Τον Αύγουστο του 2012 ο πρίγκιπας Χάρι, party animal, ελεύθερος και περιζήτητος εργένης, έκανε διακοπές στο Λας Βέγκας και δημιούργησε «πονοκέφαλο» στο παλάτι όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που το είχαν απαθανατίσει ολόγυμνο, συντροφιά με αιθέριες υπάρξεις σε pool party αλλά και στο VIP δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Δέκα χρόνια μετά και ενώ ο πρώην αντάρτης των βρετανικών ανακτόρων ζει πλέον στην Καλιφόρνια με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δυο τους παιδιά, μια Αμερικανίδα, πρώην στρίπερ, βγάζει στο «σφυρί» το μαύρο εσώρουχο που φορούσε ο Βρετανός γαλαζοαίματος την νύχτα που διασκέδασε μέχρι πρωίας στην Πόλη της Αμαρτίας.

Η πρώην στρίπερ Κάρι Ρόγιαλ βγάζει την προσεχή Πέμπτη 11 Αυγούστου σε on line δημοπρασία το μαύρο εσώρουχο του δούκα του Σάσεξ με τιμή εκκίνησης τα 10.000 δολάρια.

Η πρώην στρίπερ υποστηρίζει πως τον Αύγουστο του 2012 διασκέδαζε μαζί με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ σε σουίτα ξενοδοχείου, όταν εκείνος έβγαλε το εσώρουχό του και της το έδωσε. Η Ρόγιαλ εκτός από το μαύρο εσώρουχο του Χάρι, βγάζει στο σφυρί την ίδια μέρα το φόρεμα και το μαγιό που φορούσε εκείνη τη νύχτα. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Hustler Club του Λας Βέγκας, όπου σύμφωνα με την πρώην στρίπερ είχαν διασκεδάσει με τον έκτο στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας.

Σε δηλώσεις της στην αμερικανική ιστοσελίδα TMZ η Κάρι Ρόγιαλ ανέφερε: «Διοργανώνω τη δημοπρασία για να τον βοηθήσω να θυμηθεί (τον Χάρι) την αστεία του πλευρά, την πλευρά που ο γάμος του με την σύζυγό του Μέγκαν έχει προσπαθήσει να θέσει υπό περιορισμό».

Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είναι τα 10.000 δολάρια, αν η προσφορά φτάσει ή ξεπεράσει τα 800.000 δολάρια ο νικητής θα πάρει δώρο ένα vintage μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon ροζέ επενδυμένο με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 200.000 δολάρια.

Κλείσιμο
Η πρώην στρίπερ θεωρεί πως το βασιλικό μαύρο εσώρουχο θα μπορούσε να αγγίξει στη δημοπρασία ακόμα και το 1 εκατ. δολάρια. Η ίδια δήλωσε πως ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Archewell, το οποίο ίδρυσαν ο Βρετανός πρίγκιπας και η Αμερικανίδα σύζυγός του μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Τον Αύγουστο του 2012 είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από τις διακοπές του στην «Πόλη της Αμαρτίας» που έφεραν σε δύσκολη θέση το παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ δημοσιεύματα εκείνης της εποχής υποστήριζαν πως η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος τον περίμεναν να επιστρέψει στη Βρετανία για να τον «ανακρίνουν».

Στις επίμαχες φωτογραφίες, που δημιούργησαν σάλο στη Βρετανία και όχι μόνο, ο Χάρι εικονιζόταν γυμνός σε σουίτα ξενοδοχείου ενώ προσπαθούσε να καλύψει τα γεννητικά του όργανα με τα χέρια του. Μαζί του ήταν μια τόπλες νεαρή γυναίκα ενώ ο Χάρι φαινόταν να αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα εντελώς γυμνή. Σε άλλες φωτογραφίες ο Βρετανός πρίγκιπας διασκέδαζε με αιθέριες υπάρξεις νύχτα σε πισίνα ξενοδοχείου.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα και στο σπίτι διοικητή στις Κυκλάδες - Ψάχνουν κύκλωμα κλεμμένων διαβατηρίων

Τριπλάσια η αύξηση θανάτων από κορωνοϊό τον Ιούλιο σε σχέση με πέρσι, δηλώνει ο Καπραβέλος

Καταγγελία στα Χανιά: Ακτινολόγος επιτέθηκε σε γιατρό που ζήτησε να γίνει αξονική σε θύμα τροχαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης