ΗΠΑ: Νεκροί Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του στο Μπρονξ - Πήδηξαν από τον 6ο όροφο

ΗΠΑ: Νεκροί Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του στο Μπρονξ - Πήδηξαν από τον 6ο όροφο

Μπροστά στα δυο ανήλικα παιδιά τους η «βουτιά θανάτου» - Η αστυνομία εξετάζει αν προηγήθηκε καβγάς

alvanos-ithopoios-arthro
Μυστήριο περιβάλλει τον θάνατο ενός ηθοποιού από την Αλβανία και της συζύγου του, μετά από την πτώση τους από τον έκτο όροφο του διαμερίσματος που διέμεναν, στο Μπρονξ.

Το ζευγάρι, ο 35χρονος Φλοριάντ Μπελιού και η 28χρονη Ορνέλα Σέχι, γονείς δυο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε, περίπου στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα), όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές στη New York Daily. Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε περίπου 10 λεπτά αργότερα.



Οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν φωνές λίγο πριν το ζευγάρι βρεθεί στο κενό και οι ερευνητές εξετάζουν αν του θανατηφόρου περιστατικού προηγήθηκε καβγάς μεταξύ του 35χρονου και της 28χρονης.

alvanos-ithopoios-mesa
Κλείσιμο


Οι μικροί τους γιοι, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας ανέφερε πως άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την πτώση τους.



Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο Μπελιού είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «συναισθηματικά διαταραγμένος» και ήταν αγνοούμενος για ένα διάστημα τον Απρίλιο, πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.

Ωστόσο, ίδιες πηγές συμπληρώνουν ότι η αστυνομία δεν είχε λάβει ποτέ αναφορές για ενδοοικογενειακή βία που να σχετίζεται με το ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε στο κτίριο, σε γειτονιά του Μπρονξ μόλις πριν από τέσσερις μήνες.



Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μπελιού με τη σύζυγό του, ήταν ένα «ήσυχο ζευγάρι», ωστόσο κάποιοι ανέφεραν πως είδαν τον 35χρονο σε «οργισμένη κατάσταση» την Παρασκευή.

Ο Μπελιού ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνών στα Τίρανα της Αλβανίας και εμφανιζόταν στην τηλεόραση και στο θέατρο πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το EuroNews Albania.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΔΔΗΕ: Επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν στοιχεία καταναλωτών με αφορμή το Power Pass

Ανδρουλάκης: Θράσος να χαρακτηρίζεται «νόμιμη» η παρακολούθησή μου

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης