Τζιλ Μπάιντεν: Η ψύχραιμη απάντησή της στα «γιουχαΐσματα» πολιτών για τον σύζυγό της

Τζιλ Μπάιντεν: Η ψύχραιμη απάντησή της στα «γιουχαΐσματα» πολιτών για τον σύζυγό της

«Είναι ο χειρότερος πρόεδρος που είχαμε ποτέ», ακούστηκε να λέει ένας άντρας μόλις την είδε κατά την επίσκεψή της στο Κονέκτικατ

jill_joe
Με απόλυτη ψυχραιμία η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεναπάντησε στα γιουχαΐσματα πολιτών αποκαλώντας τον σύζυγό της «ως τον «χειρότερο πρόεδρο που είχαν ποτέ».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Independent», κατά την επίσκεψή της στο Κονέκτικατ την περασμένη εβδομάδα, η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν δεν έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους, ωστόσο προτίμησε να αντιμετωπίσει τα καυστικά σχόλια για τον Αμερικανό πρόεδρο με ευγένεια και χαμόγελο.

«Ο σύζυγός σου είναι ο χειρότερος πρόεδρος που είχαμε ποτέ. Μας χρωστάτε λεφτά για βενζίνη», φώναξε ένας άνδρας στη Τζιλ Μπάιντεν καθώς η ίδια έμπαινε στο παγωτατζίδικο «Arethusa Farms» στην περιοχή New Haven.



Ντυμένη μ' ένα λουλουδάτο φόρεμα, η Τζιλ Μπάντεν χαμογέλασε, χαιρέτησε όσους ήταν τριγύρω και είπε: «Ευχαριστώ! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, σας ευχαριστώ!»

Κλείσιμο
Πλαισιωμένη από το προσωπικό ασφαλείας της- είχε τουλάχιστον επτά σωματοφύλακες, η κυρία Μπάιντεν αγνόησε τα διόλου κολακευτικά σχόλια για τον σύζυγό της.
Υπήρξε όμως κι ένας άλλος άνδρας που μάλλον απευθυνόταν στην ίδια: «Είσαι χάλια», ακούστηκε να λέει.

Όμως, η Τζιλ δεν... μάσησε ούτε αυτή τη φορά. Η απάντησή της στους κακεντρεχείς: «Σας ευχαριστώ»... προκάλεσε μάλιστα γέλιο σε ορισμένους από τους παρευρισκόμενους, όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στα social media, γράφει η βρετανική εφημερίδα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης