Η Air New Zealand θα διαθέτει κουκέτες ακόμη και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης

Η Air New Zealand θα διαθέτει κουκέτες ακόμη και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης

Η αεροπορική εταιρεία γίνεται η πρώτη που θα παρέχει μια «ουράνια φωλιά» στους επιβάτες με χαμηλότερα πορτοφόλια – Οι κουκέτες θα βρίσκονται στα νέα αεροσκάφη Dreamliner που θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς Ευρώπη και Αμερική το 2024

newzelnad
Κουκέτες ακόμη και για επιβάτες οικονομικής θέσης θα είναι σύντομα διαθέσιμες από τις αερογραμμές της Νέας Ζηλανδίας «Air New Zealand».

Στις θέσεις της business class ή τις θέσεις VIP σε αεροσκάφη που πραγματοποιούν πολύωρες πτήσεις, υπάρχουν καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια ή κάποιου είδους κουκέτες για να ξεκουράζονται οι επιβάτες.

Αυτή τη φορά όμως, η «Air New Zealand» θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα δίνει παρόμοια δυνατότητα και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, στα νέα της σκάφη «Dreamliner» που θα αρχίσουν να πραγματοποιούν δρομολόγια από την Νέα Ζηλανδία στην Ευρώπη και την Αμερική το 2024, θα υπάρχουν κουκέτες στις οικονομικές θέσεις.

Θα αφαιρεθεί μια σειρά καθισμάτων για να δημιουργηθούν οι κουκέτες

Οι κουκέτες «Skynest» (ουράνια φωλιά) προορίζονται για τους επιβάτες με μικρότερες οικονομικές δυνατότητες, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Η εταιρεία αποφάσισε να αφαιρέσει μια σειρά από καθίσματα στο αεροσκάφος για να τοποθετήσει έξι κουκέτες. Κάθε κουκέτα διαθέτει φως αν θέλει κάποιος να διαβάσει κάτι πριν κοιμηθεί αλλά και θύρα φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Υπάρχει επίσης μια κουρτίνα για να μην κοιμάται κάποιος σε ανοικτή θέα.

Κλείσιμο
Για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιβάτες υπάρχει χρονικός περιορισμός στη χρήση της κουκέτας που είναι οι τέσσερις ώρες.

Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να πληρώνει όποιος χρησιμοποιεί την κουκέτα ένα μικρό αντίτιμο, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιο θα είναι το ποσό.




Ειδήσεις σήμερα:

Σε δύο με τρεις εβδομάδες η αποκλιμάκωση στα κρούσματα κορωνοϊού, λέει ο Πλεύρης


«Το 'διάλογος γιοκ' το έχουμε ξανακούσει, πρέπει να συναντιόμαστε», είπε ο Μητσοτάκης για την Τουρκία


Αύξηση €310 στον μισθό των Γερμανών βουλευτών - Η κυβέρνηση Σολτς γίνεται η πιο καλοπληρωμένη στην ιστορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης