«Μήπως είναι μικρό;»: Το Twitter τρολάρει το νέο... τεράστιο τραπέζι του Πούτιν στο Τουρκμενιστάν

«Μήπως είναι μικρό;»: Το Twitter τρολάρει το νέο... τεράστιο τραπέζι του Πούτιν στο Τουρκμενιστάν

Ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με τους τέσσερις ηγέτες των Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν και Ιράν - Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Κασπίας στην πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, Ασγκαμπάτ, ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της G7 στη Βαυαρία

putin_trapezi_syskepsi_xr
Μπορεί το Twitter να τρολάρει τα μακριά τραπέζια που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν όταν συναντά ξένους ηγέτες, αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοεί τον Ρώσο πρόεδρο.

Το έκανε στη συνάντηση με τον Μακρόν, το συνέχισε στο τετ α τετ με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς και το επανέλαβε την Τετάρτη. Αυτή τη φορά ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με τους τέσσερις ηγέτες των παράκτιων κρατών Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν και Ιράν προκειμένου να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία για την ενίσχυση των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και της στρατιωτικής συνεργασίας στην Κασπία Θάλασσα.

putin23
Πούτιν - Μακρόν σε παλιότερη συνάντηση
σολυσ12
Στο ίδιο τραπέζι, ο Ρώσος πρόεδρος έκατσε και με τον Όλαφ Σολτς


Κλείσιμο
Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Κασπίας στην πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, Ασγκαμπάτ, ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της G7 στη Βαυαρία.

Οι φωτογραφίες από τη Σύνοδο της Κασπίας έκαναν γρήγορα το γύρο του Διαδικτύου με πολλούς να χλευάζουν την επιλογή του τεράστιου τραπεζιού σε σύγκριση με το κατά πολύ μικρότερο στη σύνοδο της G7, όπως είχαν πυροδοτήσει απορίες και αρνητικά σχόλια.



«Επάνω, η σύνοδος κορυφής της G7. Eννέα άτομα στο τραπέζι. Κάτω η Σύνοδος της Κασπίας (ο Πούτιν συμμετέχει), πέντε άτομα στο τραπέζι», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άντον Γκερασένκο.




«Πέντε ηγέτες παρίστανται σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής της Κασπίας στην Ασγκαμπάτ. Ο Πούτιν είναι ένας εξ’ αυτών. Νομίζω ότι το τραπέζι τους είναι πολύ μικρό», ειρωνεύτηκε ο αναλυτής της αμερικανικής συντηρητικής δεξαμενής σκέψης Hudson Institute, Λιουκ Γκόφι.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο κελί της Πισπιρίγκου δυο αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών - Της έδωσαν την κλήση για κατάθεση

Βρίσκει νέους τρόπους για να «ξεγλιστρήσει» από το αντιικό Paxlovid της Pfizer ο κορωνοϊός

«Βαθύ κόκκινο» στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – Απώλειες άνω του 2% σε Φρανκφούρτη και Παρίσι







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης