Τη Νότια Κορέα θα επισκεφθεί η Αμερικανίδα ΥΠΟΙΚ - Στο «τραπέζι» και νέες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας
Η Γέλεν θα επισκεφθεί τη Σεούλ όπου θα συναντήσει κορυφαία στελέχη της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης
Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν θα επισκεφθεί τον επόμενο μήνα τη Νότια Κορέα για συζητήσεις σχετικά με τον αυξανόμενο πληθωρισμό και το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων σε βάρος της Βόρειας Κορέας λόγω του πυρηνικού προγράμματος της Πιονγκγιάνγκ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.
Η Γέλεν θα επισκεφθεί τη Σεούλ όπου θα συναντήσει κορυφαία στελέχη της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο του ταξιδιού της στην Ασία για επαφές με αξιωματούχους της G20, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει την ατζέντα των συνομιλιών που θα έχει η Γέλεν στη Σεούλ.
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.