Μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό αίτημα έρχονται αντιμέτωποι όλο και περισσότερο οι υπεύθυνοι στο Εθνικό Νοσοκομείο Κενυάτα στην Κένυα.
Πολλοί είναι αυτοί που έρχονται (ή έστω στέλνουν ένα email) για να ρωτήσουν τους υπεύθυνους αν είναι δυνατό να πουλήσουν το νεφρό τους.
Η μόνη απάντηση που μπορεί να δώσει το νοσοκομείο είναι ότι τα όργανα δωρίζονται σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και δεν πωλούνται, αναφέρει το BBC. Η πώληση απαγορεύεται αυστηρά, προσθέτει.
Και για να περάσει το μήνυμα σαφέστερα, το νοσοκομείο ετοίμασε μια αφίσα που κραυγάζει: «Δεν αγοράζουμε τα νεφρά σας».
Η αύξηση των τιμών στα καύσιμα και στα τρόφιμα στη Νιγηρία έχει οδηγήσει μέρος του πληθυσμού ακόμη πιο βαθιά στην ανέχεια. Η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποίησε μάλιστα προ ημερών ότι η ανατολική Αφρική είναι μία από τις περιοχές του πλανήτη που θα δοκιμαστούν από ύφεση λόγο του πολέμου στη Ουκρανία.
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης ήταν αυτή που μας πέρασε για το efood αλλά και χρονιά αποκρυστάλλωσης καταναλωτικών τάσεων που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πώς διαμορφώνεται η αγορά και οι οποίες θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»