Αεροσυνοδός της Αlaska Airlines έκανε πρόταση γάμου «on air» στην αγαπημένη της

Αεροσυνοδός της Αlaska Airlines έκανε πρόταση γάμου «on air» στην αγαπημένη της

Η πρόταση γάμου έγινε στους αιθέρες σε πτήση που ναύλωσαν ειδικά οι αμερικανικές αερογραμμές για να στηρίξουν τον «Μήνα Υπερηφάνειας» που είναι αφιερωμένος στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

aerosunodos2
Γονυπετής, όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιες καταστάσεις, αεροσυνοδός των αερογραμμών «Αlaska Airlines» έκανε πρόταση γάμου «on air» στην αγαπημένη της κι αυτή είπε το «ναι».

Η πρόταση γάμου έγινε στους αιθέρες σε πτήση που ναύλωσαν ειδικά οι αμερικανικές αερογραμμές για να στηρίξουν τον «Μήνα Υπερηφάνειας» που είναι αφιερωμένος στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Οι υπόλοιποι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα βλέποντας το ευτυχισμένο ζευγάρι να επισημοποιεί τη σχέση του.


'Οπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CNN, μία αεροσυνοδός και μία πιλότος, υπάλληλοι της ίδιας αεροπορικής εταιρείας, αρραβωνιάστηκαν την προηγούμενη Τετάρτη στην πτήση «Fly with Pride».

Κλείσιμο
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Σαν Φρανσίσκο με προορισμό το Λος Άντζελες.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια σε πτήση των αερογραμμών «Alaska Airlines», σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία και από τότε είναι αχώριστες.

aerosunodos


Η αεροσυνοδός Veronica Rojas εξέφρασε την επιθυμία στην διεύθυνση της εταιρείας να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της, Alejandra Moncayo, εκεί όπου γνωρίστηκαν - δηλαδή στους αιθέρες - και η αεροπορική εταιρεία δεν της χάλασε το χατίρι.

Οι αερογραμμές «Alaska Airlines» ανέβασαν το σχετικό βίντεο με την πρόταση γάμου κι έκτοτε έχει πάνω από 14 χιλιάδες προβολές.

Eπιπλέον, είχαν μία έκπληξη για τους υπόλοιπους επιβάτες προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια για μια μελλοντική πτήση με τις αμερικανικές αερογραμμές.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης